A magyar énekes elképesztő bravúrral bekerült az amerikai Voice élő show-jába. A hatalmas ismertség és a szerződése sem tántorítja el attól, hogy továbbra is ikertestvére, Ben legyen a menedzsere.

Király Viktor harmadik produkciójától is elájult a zsűri, mégis alulmaradt Jordan Smith-szel szemben. De ekkor jött Gwen Stefani, aki élt a lehetőséggel, és „átlopta” magához Viktort, aki így ott lesz az élő show-ban is.

Forrás: Instagram/Király Viktor

„Nem hiszem, hogy az egész család élete felborul, de biztos, hogy a következő hónapok nagyon izgalmasak lesznek. Elképesztően boldog vagyok! Szerintem ez elég jó eredmény már így is. Igazából örülök, hogy átkerültem Gwen Stefani csapatába, mert így legalább nemcsak egy mentorom lesz a műsor során, hanem kettő. Ennél jobb nem is lehetne! Már készülök az élő show-ra, ezért is vagyok megint Los Angelesben. Gwennel a hét közepén fogok találkozni, de azt még nem tudom, hogy mikor lesz az adás” – árulta el a Borsnak Viktor, aki már egy kisebb koncertet is adott New Yorkban.

„Ben nagyon sokat segít, például a koncertszervezésben. Amint bekerülök egy bizonyos top akárhányba, akkor már életbe lép a szerződésem, vagyis kötelező menedzsmentem lesz, de szerencsére van egy opció, hogy Bennel is tudjak továbbra is dolgozni. Egyébként nincs állandó otthonunk New Yorkban, egészen eddig a tesómnál a kanapén aludtam, de hamarosan elkezdek gondolkodni más lehetőségeken” – mondta Viktor, akinek nagy tervei vannak.