Király Viktor nem hagyja, hogy ikertestvérét elhajtsák mellőle

Forrás: Instagram/Király Viktor -
John Smith Király Benjamin Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar énekes elképesztő bravúrral bekerült az amerikai Voice élő show-jába. A hatalmas ismertség és a szerződése sem tántorítja el attól, hogy továbbra is ikertestvére, Ben legyen a menedzsere.

Király Viktor harmadik produkciójától is elájult a zsűri, mégis alulmaradt Jordan Smith-szel szemben. De ekkor jött Gwen Stefani, aki élt a lehetőséggel, és „átlopta” magához Viktort, aki így ott lesz az élő show-ban is.

Forrás: Instagram/Király Viktor

„Nem hiszem, hogy az egész család élete felborul, de biztos, hogy a következő hónapok nagyon izgalmasak lesznek. Elképesztően boldog vagyok! Szerintem ez elég jó eredmény már így is. Igazából örülök, hogy átkerültem Gwen Stefani csapatába, mert így legalább nemcsak egy mentorom lesz a műsor során, hanem kettő. Ennél jobb nem is lehetne! Már készülök az élő show-ra, ezért is vagyok megint Los Angelesben. Gwennel a hét közepén fogok találkozni, de azt még nem tudom, hogy mikor lesz az adás” – árulta el a Borsnak Viktor, aki már egy kisebb koncertet is adott New Yorkban.

„Ben nagyon sokat segít, például a koncertszervezésben. Amint bekerülök egy bizonyos top akárhányba, akkor már életbe lép a szerződésem, vagyis kötelező menedzsmentem lesz, de szerencsére van egy opció, hogy Bennel is tudjak továbbra is dolgozni. Egyébként nincs állandó otthonunk New Yorkban, egészen eddig a tesómnál a kanapén aludtam, de hamarosan elkezdek gondolkodni más lehetőségeken” – mondta Viktor, akinek nagy tervei vannak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.