Bejutott a Voice amerikai élő show-jában Király Viktor

Forrás: Király Viktor -
Voice Gwen Stefani Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elvesztette Voice-beli párbaját Király Viktor, ám Gwen Stefani élt a rablás lehetőségével, adott egy esélyt a magyar énekesnek, aki Adam Levine helyett a továbbiakban az ő csapatában küzd majd a továbbjutásért. Ezt láthattuk pár nappal ezelőtt már a Wikipedián is - ami találgatásokra adott okot. 

Stefani korábban sem titkolta, hogy mennyire odavan a magyar énekes hangjáért, így mikor a Maroon 5 frontembere kiejtette, rögtön lecsapott rá. Király Viktor az Origónakazt mondta, hogy Megasztár-győztesként sokkal nagyobb benne a teljesítési vágy, úgy érzi, jobban kell bizonyítania.
"Hatalmas rizikót vállaltam azzal, hogy jelentkeztem az amerikai tehetségkutatóba. Én már felépítettem valamit Magyarországon, amit könnyen elveszthettem volna, ha nem nyújtok magas színvonalú teljesítményt külföldön. Nagyot ártott volna, ha az első körben kiesek" - nyilatkozta.

Forrás: Király Viktor

"Nem álltam még szemben ilyen erős mezőnnyel, ezért nem szoktam latolgatni az esélyeket. Boldog vagyok, hogy eddig eljutottam, innen már minden továbblépés hab a tortán" - mondta az énekes, akinek énekhangjától világszerte odavannak a hallgatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.