Libabőr! Íme, egy felvétel Király Viktor New York-i koncertjéről

Forrás: Király Viktor -
zene koncert New York Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király Viktor hangja utánozhatatlan! Az énekes első New York-i koncertjén is olyat énekelt, hogy ezt nem elég egyszer meghallgatni.

Király Viktort már nem csak a magyar közönség, hanem az amerikaiak is imádják. Nem csoda! Első New York-i koncertje hallhatóan szenzációsra sikerült.

Itt megnézheted a felvételt!

Forrás: Király Viktor

Viktor egy interjúban elárulta, mire vágyik nagyon, és azt is elmesélte, hogy ikertestvére, Ben szervezi a amerikai koncertjeit. A Voice zsűrije ismét elájult a tehetséges énekes produkciójától, valószínűleg a koncerten is tátott szájjal hallgatta a közönség Viktor hangját.

5 kedvenc idézetünk az Amelie csodálatos életébőlhttp://www.life.hu/kult/20151025-amelie-csodalatos-elete-film-idezetek.htmlAz egész világ odavolt a francia Amelie csodálatos élete című filmért. Nem csak a hangulatát imádtuk, de a benne elhangzó dolgokban is nagy igazságok voltak. Összegyűjtöttük a kedvenc idézeteinket! KultNorthfotoA Saul fia kapta a kritikusok díját Luxemburgbanhttp://www.life.hu/kult/20151024-a-saul-fia-kapta-a-kritikusok-dijat-luxemburgban.htmlNemes Jeles László filmje, a Saul fia kapta a luxemburgi CinEast filmfesztiválon a kritikusokból álló zsűri díját.Kult--Íme, az öt kedvenc idézetünk az "Így jártam anyátokkal"-bólhttp://www.life.hu/kult/20151024-ime-az-ot-kedvenc-idezetunk-az-igy-jartam-anyatokkalbol.htmlÉvekig izgultunk lélegzetvisszafojtva, mire végül kiderült, ki Ted gyermekeinek az anyja. Addig is minden alkalommal könnyesre nevettük a szemünket Barney, Robin, Ted, Lilly és Marshall kalandjain, most pedig összegyűjtöttük nektek a kedvenc idézeteinket a soroaztból. Kult--Új részekkel tér vissza a Szívek szállodájahttp://www.life.hu/kult/20151020-visszaternek-a-gillmore-lanyok-uj-reszek-keszulnek-a-szivek-szallodaja-sorozatbol.htmlA 2007-ben befejeződött sorozat négy új, kilencvenperces epizóddal készül, melyben az összes régi főszereplő visszatér. A rajongók természetesen hatalmas örömmel fogadták a hírt. KultOrigoVéget ér a Brickleberry - Mától látható az utolsó évad! http://www.life.hu/kult/20151020-veget-er-brickleberry-nem-keszitenek-tobb-evadot-a-nepszeru-sorozatbol.htmlBár az animációs sorozat itthon szép számokat hozott, a tengerentúlon már januárban elkaszálták a sorozatot. Az utolsó részeket mától láthatják a nézők a Comedy Centralon. KultOrigoBond-lány újratöltve: 78 évesen burkolózott újra aranyba Shirley Eatonhttp://www.life.hu/kult/20151024-shirley-eaton-bond-lany-50-ev-elteltevel-ujra-aranyra-festette-magat.htmlBiztosan sokan emlékeznek még az egyik leghíresebb Bond-lányra, Shirley Eatonre, akinek testét a legendás Goldfinger című részben aranyra festették. A most 78 éves színésznő, több mint ötven évvel kultikus szerepe után újra aranyba boríttatta meztelen porcikáit. KultAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.