Hoppá! Nagy tervei vannak Király Viktornak

Forrás: NBC -
The Voice remény Grammy-díj Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Voice-ba igazi üstökösként berobbanó Király Viktor nagy álmokat dédelget. Elárulta, mire vágyik a leginkább.

"Biztos, hogy egyszer az életemben lesz egy Grammy-díjam! Sokan azt gondolhatják, hogy ez nagyképűség, én azt mondom, az a cél, amit el akarok érni és amiért dolgozom évek óta és amiért hajlandó vagyok tovább dolgozni. Ha nem merünk nagyot álmodni, nem érünk el semmit" - mondta a Blikknek adott interjújában.

Forrás: NBC

Viktort New Yorkban élő ikertestvére, Ben menedzseli. Nem csak egy október 23-ai koncertet intézett aranytorkú bátyjának, de már kezdnek megtelni a helyek Viktor naptárjában: "Nemrég felhívta Bent az egyik legnagyobb zenei klub, a Bitter End Club, amely a legrégibb zenei klub New Yorkban, hogy decemberre szeretnének lekötni engem. Először el sem hittem, Ben pedig csak mosolyogva annyit mondott: kezdődik."

Szűkszavúan bár, de szerelmi életéről is beszélt az énekes: "Egyáltalán nem gondolkodom abban, hogy legyen most valakim. Nagyon szeretem Beát, jóban vagyunk. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem gondolok rá, hiszen mégiscsak öt évet volt az életem része."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.