A színésznő tudta nélkül, a nevével reklámoztak egy fogyókúrás tablettát, ami miatt milliókkal károsíthatták meg.

Egyre több ismert ember nevével él vissza az a cég, amely azt ígérte, a segítségével könnyen lefogyhat bárki. Varga Izabella után Dobó Kata borult ki közösségi oldalán. Ugyanis sokan keresik meg azzal a hirdetéssel kapcsolatban, amely ezzel kezdi reklámszövegét: „Kata hazudott” – írja a Bors.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Napról, napra egyre több és több üzenetet kapok ezzel a fogyókúrás kapszulával kapcsolatban. Fogalmam sincs, hogy mi ez, de el tudom képzelni, hogy mennyire lehet hivatalosan bevizsgált vagy bármennyire is hatékony, ha egy ilyen aljas hazugsággal hirdetik. Fogalmam sincs ki ezek, és azt sem pontosan tudom, hogy mit állítanak a termékükről. Egyet tudok biztosan. Semmi közöm hozzájuk!” – írta Facebook oldalán Kata.

„Elképesztő, hogy büntetlenül lehet ilyet tenni! Amellett, hogy olyasmihez használják a nevem, amiről semmit sem tudok, ártanak nekem. De ennél sokkal fontosabb, hogy, akik esetleg miattam figyeltek fel a termékre, azok kétszer is gondolják meg, kipróbálják-e, nehogy valami bajuk essen!” – mondta a Borsnak a színésznő.