Lajcsi testvére megszólalt: "Feltűnően sok a súlyos tévedés ebben az ügyben"

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
házi őrizet Galambos Lajos áramlopás testvér Galambos Boglárka börtön bíróság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Akár ombudsmanhoz is fordulna jogorvoslatért Galambos István, aki szerint feltűnően sok a súlyos tévedés bátyja, Lajcsi ügyében. 

A végsőkig harcol, hogy bebizonyítsa testvére igazát Galambos István, aki most azt fontolgatja, hogy az ombudsmanhoz fordul, mert szerinte ami Lajcsi gyerekeivel történt az rendőri túlkapás. "Mi indokolja, hogy kommandósokat "gyakorlatoztatnak" egy békés családdal szemben és mindennek a gyerekek is ki vannak téve?" - nyilatkozta a hot! magazinnak Lajcsi öccse.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Elmondta: mára kiderült, hogy a bíróság is hibázott, amikor letartóztatták Boglárkát, de az ügyben szerinte amúgy is feltűnően sok a súlyos tévedés. "Mióta a sógornőm szabadlábra került, a rendőrség meg sem hallgatta" - panaszolta Galambos István, aki azt is hangsúlyozta, nem tudja, miben hibázott a bátyja, de Lajcsi neki mindig a testvére marad.

Lajcsi: "Elszálltam egy kicsit"

"Elszálltam egy kicsit, hiszen olyan 500-as Mercivel járkáltam, amilyen legfeljebb a német kancellárnak volt. Röstellem, de azok az emberek, akik körülvettek, ugyanígy adtak a külsőségekre" – nyilatkozta 14 éve megjelent könyvében Lajcsi. Olvasd el a Life.hu cikkét.
Robbanás történt Diósdon, egy ember meghalthttp://www.life.hu/news/20151028-robbanasban-meghalt-egy-ember-szerda-reggel-diosdon.htmlRobbanás történt szerda reggel Diósdon, a szerencsétlenségben egy ember életét vesztette.News--Meghalt a lány, aki annak idején elrabolta David Beckham szívéthttp://www.life.hu/news/20151024-kirsty-howard-a-lany-aki-elrabolta-david-beckham-szivet-meghalt.htmlRajta kívül csupán egy ember van a világon, aki ebben a ritka szívbetegsében szenved. Az orvosok néhány hetet jósoltak neki négyévesen, de ő évekig kitartott. Kirsty Howard, aki David Beckham szívét is elrabolta kislányként, 20 évesen halt meg ma hajnalban. News--Holttestre bukkantak a Vámház körútonhttp://www.life.hu/news/20151020-holttestre-bukkantak-a-vamhaz-koruton.htmlHolttestet találtak kedden délben Budapesten a Kálvin térnél, a Vámház körúton. NewsKiszabadult Oscar Pistorius - Luxusvillában tölti ötéves házi őrizetéthttp://www.life.hu/news/20151020-egy-nappal-elobb-kiengedtek-oscar-pistoriust.htmlA tervezettnél egy nappal korábban, az éj leple alatt engedték ki a börtönből Oscar Pistoriust, aki nagybátjya luxusvillájában kezdte meg öt évig tartó házi őrizetét. News--Elítélték a magyart, aki egy próbafülkében nyúlt magához Angliábanhttp://www.life.hu/news/20151019-probafulkeben-vegzett-onkielegitest-egy-magyar-angliaban.htmlNégy hét börtönt és pénzbüntetést kapott az a magyar férfi, aki Angliában egy próbafülkében nyúlt magához. Állítólag nem ez volt az eslő eset. NewsThinkstockHatalmas pusztítást végzett a Koppu tájfun - Fotógaléria!http://www.life.hu/news/20151019-hatalmas-pusztitast-vegzett-a-koppu-tajfun-a-fulop-szigeteken.htmlCsaknem 6500 embernek kellett eddig elhagynia az otthonát a Koppu tájfun miatt, mely a Fülöp-szigeteken csapott le, és a fővárostól 215 kilométerre északkeletre fekvő Casiguran településnél ért partot. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.