Akár ombudsmanhoz is fordulna jogorvoslatért Galambos István, aki szerint feltűnően sok a súlyos tévedés bátyja, Lajcsi ügyében. 

A végsőkig harcol, hogy bebizonyítsa testvére igazát Galambos István, aki most azt fontolgatja, hogy az ombudsmanhoz fordul, mert szerinte ami Lajcsi gyerekeivel történt az rendőri túlkapás. "Mi indokolja, hogy kommandósokat "gyakorlatoztatnak" egy békés családdal szemben és mindennek a gyerekek is ki vannak téve?" - nyilatkozta a hot! magazinnak Lajcsi öccse. 

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Elmondta: mára kiderült, hogy a bíróság is hibázott, amikor letartóztatták Boglárkát, de az ügyben szerinte amúgy is feltűnően sok a súlyos tévedés. "Mióta a sógornőm szabadlábra került, a rendőrség meg sem hallgatta" - panaszolta Galambos István, aki azt is hangsúlyozta, nem tudja, miben hibázott a bátyja, de Lajcsi neki mindig a testvére marad. 

Lajcsi: "Elszálltam egy kicsit"
"Elszálltam egy kicsit, hiszen olyan 500-as Mercivel járkáltam, amilyen legfeljebb a német kancellárnak volt. Röstellem, de azok az emberek, akik körülvettek, ugyanígy adtak a külsőségekre" – nyilatkozta 14 éve megjelent könyvében Lajcsi. Olvasd el a Life.hu cikkét.