Király Viktor: "A többi versenyzőt nem kapták fel ennyire"

Forrás: 11ground.com -
Voice tehetségkutató műsor tehetségkutató The Voice énekes Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király Viktor bizonyára alig ocsúdott fel a The Voice-ban való továbbjutása felett érzett öröméből, máris gőzerővel készül az élő show-kra.

"Nemrég találkoztam Gwen Stefani csapatának többi tagjával, akik megjegyezték, hogy Jordannel szabályosan az internet sztárjai lettünk Amerikában. Akkor döbbentem rá, hogy a többi versenyző többségét nem kapták fel ennyire. Az iTunes Store-on is minden eddigi fordulóban énekelt dalom nagyon sikeres volt - nyilatkozta Viktor a Blikknek.

Forrás: 11ground.com

Az énekes, aki nem engedi, hogy ikertestvérét elhajtsák mellőle, túl van már egy sikeres New York-i koncerten, sőt már egy decemberi fellépése is le van kötve a Nagy Alma egyik legrégebbi és persze nagyon népszerű zenei klubjában.

Ahogy azt a lap már megírta, Viktor 100 ezer dollárért, azaz több mint 28 millió forintért, valamint egy lemezszerződésért száll versenybe a többiekkel, hiszen ezek járnak a The Voice végső győztesének.

Király Viktor tudta, hogy nem ő nyeri a párbajthttp://www.life.hu/sztarok/20151027-kiraly-viktornak-most-kezdodik-igazan-a-kemeny-munka-szallodaba-koltozott.htmlKirály Viktor bejutott az amerikai Voice élő show-jába. Szülei, akiket a képernyőn az énekes mellett láttunk, itthon nézték végig a korábban felvett adást, és pont úgy izgultak, mintha újból a stúdióban szorítottak volna Viktorért. TV + Sztárok--Radics Gigi összeakadt Király Viktorralhttp://www.life.hu/sztarok/20151026-radics-gigi-enekesno-osszeakadt-kiraly-viktor-enekessel-amerikaban-es-new-yorkban-kalandoztak.htmlA két aranytorkú énekes Amerikában futott össze, ahol Viktor idegenvezetőnek szegődött Gigi mellé. TV + SztárokOrigoKirály Viktor AKKOR és MOSThttp://www.life.hu/sztarok/20151027-kiraly-viktor-enekes-az-amerikai-the-voice-elo-showjaban-megmutatjuk-nektek-milyen-volt-o-a.htmlMegmutatjuk, hogy a 2008-as Megasztárban, hogyan szerepelt a világhír kapuját döngető énekes, akiről már akkor tudni lehetett, egyszer felfigyelnek rá a nagyvilágban. TV + Sztárok--Bejutott a Voice amerikai élő show-jában Király Viktorhttp://www.life.hu/sztarok/20151027-kiraly-viktor-bejutott-az-amerikai-voice-elo-showjaba.htmlElvesztette Voice-beli párbaját Király Viktor, ám Gwen Stefani élt a rablás lehetőségével, adott egy esélyt a magyar énekesnek, aki Adam Levine helyett a továbbiakban az ő csapatában küzd majd a továbbjutásért. Ezt láthattuk pár nappal ezelőtt már a Wikipedián is - ami találgatásokra adott okot. TV + SztárokOrigoHoppá! Nagy tervei vannak Király Viktornakhttp://www.life.hu/sztarok/20151025-kiraly-viktor-grammy-dijat-szeretne.htmlA Voice-ba igazi üstökösként berobbanó Király Viktor nagy álmokat dédelget. Elárulta, mire vágyik a leginkább.TV + Sztárok--Király Viktor produkciójától elájult a zsűri - Imádják! http://www.life.hu/sztarok/20151024-kiraly-viktor-elvarazsolta-a-zsuriit-hetfon-ejjel-dol-el-hogy-tovabbjute-a-kovetkezo-forduloba.htmlÚjabb fantasztikus produkciót láthattunk a magyar énekestől, ami hallatán nem csak a zsűri, de a közönség is elájult. Viktor egyre közelebb kerül a döntőhöz. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.