Király Viktor nem hagyja, hogy ikertestvérét elhajtsák mellőle

Forrás: Instagram/Király Viktor -
John Smith Király Benjamin Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar énekes elképesztő bravúrral bekerült az amerikai Voice élő show-jába. A hatalmas ismertség és a szerződése sem tántorítja el attól, hogy továbbra is ikertestvére, Ben legyen a menedzsere.

Király Viktor harmadik produkciójától is elájult a zsűri, mégis alulmaradt Jordan Smith-szel szemben. De ekkor jött Gwen Stefani, aki élt a lehetőséggel, és „átlopta” magához Viktort, aki így ott lesz az élő show-ban is.

Forrás: Instagram/Király Viktor

„Nem hiszem, hogy az egész család élete felborul, de biztos, hogy a következő hónapok nagyon izgalmasak lesznek. Elképesztően boldog vagyok! Szerintem ez elég jó eredmény már így is. Igazából örülök, hogy átkerültem Gwen Stefani csapatába, mert így legalább nemcsak egy mentorom lesz a műsor során, hanem kettő. Ennél jobb nem is lehetne! Már készülök az élő show-ra, ezért is vagyok megint Los Angelesben. Gwennel a hét közepén fogok találkozni, de azt még nem tudom, hogy mikor lesz az adás” – árulta el a Borsnak Viktor, aki már egy kisebb koncertet is adott New Yorkban.

„Ben nagyon sokat segít, például a koncertszervezésben. Amint bekerülök egy bizonyos top akárhányba, akkor már életbe lép a szerződésem, vagyis kötelező menedzsmentem lesz, de szerencsére van egy opció, hogy Bennel is tudjak továbbra is dolgozni. Egyébként nincs állandó otthonunk New Yorkban, egészen eddig a tesómnál a kanapén aludtam, de hamarosan elkezdek gondolkodni más lehetőségeken” – mondta Viktor, akinek nagy tervei vannak.

Szorcsik Viki besokallt névrokona miatthttp://www.life.hu/sztarok/20151028-szorcsik-viki-besokallt-nevrokona-szorcsik-h-viki-miatt.htmlElege lett Szorcsik Vikinek. A színésznő besokallt, hogy névrokona, Szorcsik H. Viki miatt anorexiával, gyermekelhelyezéssel, áramlopással kötik össze a nevét. TV + Sztárok--Jön a keresem a családom! "Az operatőrök zokognak"http://www.life.hu/sztarok/20151027-indul-az-rtl-klubon-a-keresem-a-csaladom-a-foszerkesztoje-hadas-kriszta-a-musorvezeto-lilu.htmlNovembertől indul minden idők egyök legmeghatóbb műsora az RTL Klubon: Keresem a családom címmel, amelynek műsorvezetője Lilu lesz. A Life.hu riportere a műsor hátteréről Hadas Krisztával, főszerkesztővel beszélgetett. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoMagyar szépség tarol külföldön: Kármán Dalma fantasztikus átalakuláson ment keresztülhttp://www.life.hu/sztarok/20151026-sarka-kata-es-vajna-timi-tamogatasa-nelkul-is-lehet-sikeres-magyar-szepseg-o-karman-dalma.htmlA Miss Face of Beauty világversenyen egy itthon kevésbé ismert magyar lányt, Kármán Dalmát a második legszebb nőnek választották meg. A gyönyörű és okos Dalma már az alversenyeken is kiváltotta a zsűri elismerését. TV + SztárokOrigoMegnézheted, hogy hagyta ott Árpa Friderikuszt http://www.life.hu/sztarok/20151027-igy-hagyta-ott-arpa-atilla-friderikusz-sandort-az-osszezarva-friderikusszal-musorban.htmlDöntött a csatorna, vasárnap leadják az Összezárva Friderikusszal című műsorból azt a részt, amelyikben Árpa Attila otthagyja a házigazdát. TV + Sztárok--Szűz cselédlányként is jól érzi magát Aleska Diamondhttp://www.life.hu/sztarok/20151027-cseledkent-is-jol-erzi-magat-aleska-az-edes-anna-musicalban.htmlEgyszerű, szürke cselédruhában állt színpadra Aleska Diamond, aki pár éve még szexi öltözékben vette át egykori szakmája Oscar-díját. Emese Kosztolányi Dezső Édes Annájának musical változatában debütált, színésznőként. TV + SztárokOrigoSugárzik az új munkájától Kulcsár Edinahttp://www.life.hu/sztarok/20151027-kulcsar-edina-elvezi-a-tevekepernyon-toltott-perceket-most-beszamolt-az-elmenyeirol.htmlA világ második legszebb lányának választott modell még szeptember végén vállalta el a szülési szabadságát töltő Gombos Edina pozícióját az Aktív című műsorban. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.