Elolvadunk! Kiskori képet posztolt magáról Adele

Forrás: Instagram/adele -
mosoly köszönet édes gyerekkor Adele
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő is beállt a „Throwback Thursday” (#TBT), vagyis a „Visszatekintő csütörtök” képet posztoló sztárok közé – aminek mi kifejezetten örülünk.

Adele ugyanis egy eddig soha nem látott képet posztolt magáról. A kiskori fotón az angyalarcú énekesnek még két foga is hiányzik elől, de így is elképesztően édes a mosolya.

Forrás: Instagram/ Adele

A kép egyébként egyfajta köszönet az énekesnőtől, aki négy év kihagyás után jelentet meg új albumot. A most debütált Hello című száma ugyanis elképesztő siker lett a videómegosztó csatornán: egy nap alatt 28 millióan nézték meg.

Forrás: Instagram/ Adele

Bartha Zsolt visszatér! Rékasi újra forgat a Barátok köztbenhttp://www.life.hu/sztarok/20151030-rekasi-karoly-ujra-forgat-a-baratok-koztben.htmlRemek hírt tettek közzé a Barátok közt hivatalos Facebook oldalán! Bartha Zsolt visszatér a Mátyás király térre. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoCivil munkára váltott Dj Seherezádéhttp://www.life.hu/sztarok/20151029-civil-munkara-valtott-dj-seherezade-olasz-es-angol-nyelvtudasat-hasznositja.htmlNagyot változott Dj Seherezádé élete. A Való Világ ötödik szériájában feltűnt szőke ciklon fél éve civil munkával keresi a kenyerét. A lemezlovasi karrierjéről sem mondott le, de már csak hétvégeken vállal fellépést. TV + SztárokOrigoKész, eldőlt: Brad Pitt kísértetiesen hasonlít Robert Redfordrahttp://www.life.hu/sztarok/20151030-brad-pitt-szinesz-es-robert-redford-szinesz-hasonlitanak-egymasra.htmlAz 51 éves színész lett a V magazin legújabb számának címlapfiúja, akiről ennek örömére rengeteg kép készült a lap hasábjaira. Mi pedig ismét rácsodálkoztunk, hogy az idő múlásával egyre redfordosabbá válik Angelina Jolie jóképű férje. TV + Sztárok--Richard Gere több millió lájkot gyűjtött hajléktalankénthttp://www.life.hu/sztarok/20151028-richard-gere-hajlektalan-fotojat-imadtak-az-interneten.htmlTime Out of Loud című legújabb filmjében hajléktalant alakít a sármos színész, akit szerepe óta különösen foglalkoztatja a hontalanok helyzete.TV + Sztárok--Óriási szerencséjük volt: Rommá tört autóból szálltak ki a mirigyesekhttp://www.life.hu/sztarok/20151030-oriasi-szerencsejuk-volt-az-irigy-honaljmirigy-tagjainak-vaddiszno-okozott-balesetet.htmlÓriási szerencséjük volt az Irigy Hónaljmirigy tagjainak, hogy nem kötöttek ki a kórházban. Az esti órákban, éppen a 7-es főúton, a fellépésre tartó társaság autója elé ugyanis egyszer csak kiugrott egy vaddisznó, az ütközés pedig elkerülhetetlen volt. TV + Sztárok--Singh Viki bepánikolt: 30 éves lesz, és még nem élt!http://www.life.hu/sztarok/20151027-singh-viki-a-rising-star-enekesnoje-bepanikolt-30-eves-lesz-es-meg-nem-elt.htmlSingh Vikinek, a Rising Starban befutott, egykori vokalistának elege lett, hogy a szórakozást számára kizárólag a heti hatszoros edzés jelentse. Elhatározta, hogy közeledve a harminchoz, ezentúl élni fog! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.