Apró lábak topognak Bódi Sylvi cicijén: Ő a világ legszerencsésebbike!

Bódi Sylvi mellek dekoltázs cici
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Sylvi már megint irtó dögös fotót posztolt az óceánpartról. Megmutatta újdonsült kis barátját is, aki egy zabálnivalóan édes kutya.

Bódi Sylvinek annyira jó a teste, hogy akár "Body" Sylvi is lehetne. Egy kölyökkutyának pedig remek dolga volt, és hozzábújhatott a szörfoktató-modellhez a nicaraguai parton. Sylvi elképesztően szép helyen van, ahol valószínűleg remekül lehet szörfdeszkával meglovagolni az óceán hullámait.

Forrás: Instagram/ Bódi Sylvi

Zimány Linda megvillantotta főzőtudását - Szerinte így kell kinéznie a lecsónakhttp://www.life.hu/sztarok/20151030-zimany-linda-egy-tal-lecsorol-posztolt-kepet-a-kommentelok-szerint-ez-nem-igy-nez-ki.htmlMegvillantotta főzőtehetségét Kedves Ferenc kedvese, aki egy tradicionális magyar ételt, lecsót készített - vagy valami olyasmit. TV + Sztárok--Civil munkára váltott Dj Seherezádéhttp://www.life.hu/sztarok/20151029-civil-munkara-valtott-dj-seherezade-olasz-es-angol-nyelvtudasat-hasznositja.htmlNagyot változott Dj Seherezádé élete. A Való Világ ötödik szériájában feltűnt szőke ciklon fél éve civil munkával keresi a kenyerét. A lemezlovasi karrierjéről sem mondott le, de már csak hétvégeken vállal fellépést. TV + SztárokOrigoGáspár Evelin a sötétség angyala - Dögös fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151029-gaspar-evelin-angyalszarnyakat-kapott-ujabb-dogos-fotot-posztolt-a-sztarcsemete.htmlA sztárcsemete egy nem mindennapi fotóval örvendezette meg a rajongóit. Evelin egy különleges falfestmény elé állt, amitől a fotón úgy néz ki, mint egy angyal. TV + SztárokÓriási szerencséjük volt: Rommá tört autóból szálltak ki a mirigyesekhttp://www.life.hu/sztarok/20151030-oriasi-szerencsejuk-volt-az-irigy-honaljmirigy-tagjainak-vaddiszno-okozott-balesetet.htmlÓriási szerencséjük volt az Irigy Hónaljmirigy tagjainak, hogy nem kötöttek ki a kórházban. Az esti órákban, éppen a 7-es főúton, a fellépésre tartó társaság autója elé ugyanis egyszer csak kiugrott egy vaddisznó, az ütközés pedig elkerülhetetlen volt. TV + Sztárok--Faludy Fanny: "Mintha a szívemet tépnék ki"http://www.life.hu/sztarok/20151029-faludy-fanny-faludy-gyorgy-kolto-ozvegye-nehez-napokat-el-at-mert-arverezik-ferje-hagyatekat.htmlA legendás költő özvegye nehéz napokat él át, ugyanis Faludy György hagyatékának tételei kalapács alá kerülnek. TV + Sztárok--Lilu: „A forgatásokon néha éreztük, jobb, ha sietünk"http://www.life.hu/sztarok/20151029-lilu-az-rtl-klub-keresem-a-csaladom-forgatasa-kapcsan-a-vilag-legveszelyesebb-varosaba-is.htmlLilu új műsora, a Keresem a családom kapcsán a világ legveszélyesebb városába utazott, ahol nagyon vigyáznia kellett minden lépésére. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.