A zsűri hazaküldte, ám Sebestyén Balázsék bent tartották, a show legőrültebb énekespapáját.

Múlt héten, Csuja Imre nyomta meg a bűvös arany gombot, amellyel minden zsűritag és a műsorvezető, azonnal bejuttathat a Hungary's Got Talent élő showjába egy produkciót. Ezen a héten Domóvári István nem bírt magával, és Balázs beleegyezésével - miután a zsűri négy nemmel elküldte Ferencet - berohant és rácsapott az arany gombra, ő nem a tehetséget, hanem az őrültséget díjazta.

Forrás: RTL Klub

Füry Ferenc többszörös apuka, olyan vidáman és lendületesen érkezett, hogy mindenki arcára mosolyt csalt. Majd egyszáll magában, egy egész technoshowt produkált. Linczényi Márkó megjegyzete, hogy ismerte ezt a nótát: „Oltári nagy rajongója vagyok a számnak és most már neked is" – mondta a zsűritag.

Forrás: RTL Klub

„Remekül szórakoztam, a kicsi lányom jutott eszembe, amikor nem tudott angolul"- mondta Horgas Eszter, és Csuja Imre is hasonlóan nyilatkozott, ennek ellenére Ferencet négy nemmel elküldte volna a zsűri, ám ekkor Dombi berohant és rávetette magát az arany gombra. Az énekes és a zsűri is meglepődve állt a történtek előtt, de elfogadták a műsorvezetők döntését. A nagypapa a boldogság szárnyán hagyta el a stúdiót.