Irigy Hónaljmirigy baleset vaddisznó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Óriási szerencséjük volt az Irigy Hónaljmirigy tagjainak, hogy nem kötöttek ki a kórházban. Az esti órákban, éppen a 7-es főúton, a fellépésre tartó társaság autója elé ugyanis egyszer csak kiugrott egy vaddisznó, az ütközés pedig elkerülhetetlen volt.

"Hihetetlenül gyorsan történt az egész" - emlékezett vissza az autót vezető Sipos Tamás. "Éppen elhagytuk Zalakomárt, amikor a vad elénk ugrott. Csúnyán elvitte a kocsi bal elejét, majd nekicsapódott az oldalának is" - mondta a Blikknek a zenész.

Irigy Hónaljmirigy Forrás: redlemon

Tomi mellett még Papp Feri, Uszkó Laci és Kabai Laci, illetve az egyik technikus kollégájuk ült az autóban. "Bár évente legalább nyolcvanezer kilométert autózunk, sokszor vezetek én, de abban, hogy nem lett személyi sérülés, semmi szerepe nem volt a rutinomnak. Inkább annak, hogy nem telibe találtuk el a vaddisznót, egy ekkora állatnak hajtva akár fel is borulhat a kocsi" - tette hozzá az énekes, aki azt is elmondta, hogy az eléjük ugró vad a csattanás után eltűnt, hiába keresték az úton, nem találták az éjszakában, valószínűleg ijedtében elfutott.

A csapat így a fellépésre sem ért oda időben.

"Két bulink volt aznap, az egyik épp a balesettől nem messze, Zalakaroson. Közel kétórás késéssel érkeztünk meg. Viszont a másik fellépésünket a Baranya megyei Palotabozsokon az autó állapota miatt már nem mertük vállalni. Kezdett leszállni a köd, és a kietlen utakon egy ennyire sérült kocsival életveszélyes lett volna közlekedni - mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.