Hungary's Got Talent twerk Aurelio ÉNB Kristóf RTL Hot Men Dance
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mai Hungary’s Got Talent a férfiaknak is igazi meglepetéseket tartogat, hiszen az ország legmenőbb twerkcsoportjai érkeznek majd a zsűri elé. Megkérdeztünk néhány RTL-es arcot, mit gondolnak a twerkelésről.

VV Aurelio

„Ez egy csodálatos találmány! Imádom nézni, legfőképp, ha többen csinálják. Ez azoknak a lányoknak való, akinek jó nagy poppolójuk van. Nekem nincs nagy fenekem, én még nem próbáltam rázogatni, meghagyom a lányoknak. Csorog a nyálam, ha nézem, fekás tánc."
Forrás: RTL

ÉNB Kristóf

„A twerkelés?! Hát az parádé! Nyilván ehhez a stílushoz kell popsi is, ha valaki tudja használni, az még egy pozitívum. Ez, mint tánc is nagyon nehéz, le a kalappal azelőtt, aki ezt úgy tudja művelni, hogy ne legyen béna, hanem üssön."

Hot Men Dance

„A táncban nagyon fontos a szexuális kisugárzás, ami igen nagy pluszt ad egy előadáshoz. Ez egy nagyon összetett műfaj, melyben látványos és egyedi táncmozdulatokat láthatunk, dominál a szexualitás, a keménység és a figyelemfelkeltés, és valahogy mindig jó csajok táncolnak."
Zimány Linda megvillantotta főzőtudását - Szerinte így kell kinéznie a lecsónakhttp://www.life.hu/sztarok/20151030-zimany-linda-egy-tal-lecsorol-posztolt-kepet-a-kommentelok-szerint-ez-nem-igy-nez-ki.htmlMegvillantotta főzőtehetségét Kedves Ferenc kedvese, aki egy tradicionális magyar ételt, lecsót készített - vagy valami olyasmit. TV + Sztárok--Bartha Zsolt visszatér! Rékasi újra forgat a Barátok köztbenhttp://www.life.hu/sztarok/20151030-rekasi-karoly-ujra-forgat-a-baratok-koztben.htmlRemek hírt tettek közzé a Barátok közt hivatalos Facebook oldalán! Bartha Zsolt visszatér a Mátyás király térre. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoKész, eldőlt: Brad Pitt kísértetiesen hasonlít Robert Redfordrahttp://www.life.hu/sztarok/20151030-brad-pitt-szinesz-es-robert-redford-szinesz-hasonlitanak-egymasra.htmlAz 51 éves színész lett a V magazin legújabb számának címlapfiúja, akiről ennek örömére rengeteg kép készült a lap hasábjaira. Mi pedig ismét rácsodálkoztunk, hogy az idő múlásával egyre redfordosabbá válik Angelina Jolie jóképű férje. TV + Sztárok--Brutális nyomás alatt vannak a Sztárban sztár dívái - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151029-a-sztarban-sztar-divai-kemenyen-gyakorolnak-a-hetvegere-kozos-szelfin-bolondoznak.htmlHétről hétre egyre több feladatot kapnak az énekesek az ország legnagyobb házibulijában, ahol vasárnapról vasárnapra elképesztő átalakulásokat láthatunk. Tóth Gabi, Csobot Adél, és Wolf Kati most bepillantást engedtek egy próbájukba. TV + SztárokOrigoGáspár Evelin a sötétség angyala - Dögös fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151029-gaspar-evelin-angyalszarnyakat-kapott-ujabb-dogos-fotot-posztolt-a-sztarcsemete.htmlA sztárcsemete egy nem mindennapi fotóval örvendezette meg a rajongóit. Evelin egy különleges falfestmény elé állt, amitől a fotón úgy néz ki, mint egy angyal. TV + SztárokSzabó Győző: „Volt, hogy egész hónapban 14 ezer forint volt a zsebemben"http://www.life.hu/sztarok/20151029-szabo-gyozo-szinesz-eleteben-volt-olyan-idoszak-amikor-naprol-napra-elt-keves-penzbol.htmlA sikeres színész sosem felejti el azt az időszakot, amikor napról-napra kellet élnie. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.