A Vidám Színpad új darabjában, a Négy meztelen férfiban Barabás Kis Zoltán, Baronits Gábor, Beleznay Endre és Timon Barna mutatja meg a testét. Beleznay és Baronits számára egyébként nem újdonság a pucérkodás.

„Nyugodtan próbálom levenni a lábáról Esztergályos Cilit a tigrises alsómban, ráadásul négyen vetkőzünk" – mondta Beleznay Endre, aki a Szőke kólában és a Spartacusban is megmutatta már fedetlen „bájait", amin még nyomokban látszik sportolói múltja, ugyanis kézilabdázott, atletizált, focizott, és tájfutó is volt – írja a Blikk.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Baronits Gábornak, aki nemrég autóversenyzőnek állt, sem újdonság a meztelenkedés. Bár a felsőteste izmos, és valószínűleg sok hölgy számára kívánatos, ám igazi kockahasa még így sem lehet egy 10 évvel ezelőtti balesetet követő műtét miatt.

„Nagyon szeretek vígjátékban játszani, de semmilyen szerepben nem zavar a vetkőzés. 16 évesen volt egy motoros balesetem, amikor életmentő műtéttel kivették a lépemet, ehhez át kellett vágni a hasizmomat, még most is látszik a heg" – mondta a lapnak Gábor, akinek egyébként már nagy gyakorlata van a pőre szerepekben. A Caligulában és a Hairben láthatták a nézők a testét a tengerparti szexjelenetben, de a Jóban Rosszban sorozatban is sokat vetkőztették.

Baronits Gábort és szerelmét még közelebb hozta a családi tragédia
Egy évig titkolták, hogy egy párt alkotnak, pedig kapcsolatuk már a kezdetektől nagyon mély érzésekre épült. Az elmúlt hónapban egy családi tragédia még közelebb hozta egymáshoz Baronits Gábort és kedvesét, Sydney van den Boscht, akik nemcsak a bajban, hanem a boldogságban is egymás mellett állnak. Úgy tűnik, hamarosan keresztszülők lesznek. Olvasd el a Life.hu cikkét!