Ejha! Neccharisnyás lábával őrjíti meg az internet népét Zimány Linda

Forrás: Instagram/ Zimány Linda -
neccharisnya parti tollas Zimány Linda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell egy 30-as évek partin öltözött dívának, ruhájáról pedig egészen közeli részleteket is megosztott követőivel.

Álomcombjait neccharisnyába öltöztette a korábban erdőtündérként pózoló Zimány Linda. A 30-as évek partira a modell tökéletes szerelést választott: a tollas ruhát és a neccharisnyát egy hosszú cigaretta szipkával egészítette ki.

Forrás: Instagram/ Zimány Linda
Forrás: Instagram/ Zimány Linda
Horgas Eszter: „Leszbikus vagyok vagy mi?"http://www.life.hu/sztarok/20151030-horgas-eszter-fuvolamuvesz-az-rtl-klub-hungarys-got-talent-adasaban-imadta-a-rudtancos-lany.htmlA szombati Hungary's Got Talentben a rúdtáncos anyuka produkciójának hatása alá került a zsűri, Horgas Eszter pedig furcsa kijelentést tett. TV + Sztárok--Hoppá! Egy hamisan éneklő apuka a Got Talent élő show-jában http://www.life.hu/sztarok/20151030-megvan-az-rtl-klub-hungarys-got-talent-elo-showjaba-jutott-versenyzoje-aki-egy-enekes-apuka.htmlA zsűri hazaküldte, ám Sebestyén Balázsék bent tartották, a show legőrültebb énekespapáját. TV + Sztárok--Ilyenek voltak Elvis Presley utolsó napjaihttp://www.life.hu/sztarok/20151031-elvis-presley-utolso-napjai.htmlA rock and roll legenda özvegye, Priscilla Presley nagy titkot osztott meg a világgal. TV + SztárokOrigoAkkor jó, ha jó nagy a poppoló - Sztárok a twerkelésrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20151030-sztarok-velemenye-a-twerkelesrol.htmlA mai Hungary’s Got Talent a férfiaknak is igazi meglepetéseket tartogat, hiszen az ország legmenőbb twerkcsoportjai érkeznek majd a zsűri elé. Megkérdeztünk néhány RTL-es arcot, mit gondolnak a twerkelésről. TV + Sztárok--Cinthya Dictator besokallt: elhagyja az országot - és nem is tervezi a visszatérésthttp://www.life.hu/sztarok/20151031-cinthya-dictator-elhagyja-az-orszagot-es-nem-is-tervezi-a-visszaterest.htmlCinthya Dictator besokallt. Úgy döntött, szüksége van egy kis környezetváltozásra és szerete egy időre eltűnni a média kereszttüzéből is.TV + SztárokOrigoBúcsút int a híradózásnak Bárdos Andráshttp://www.life.hu/sztarok/20151031-bucsut-int-a-hiradozasnak-bardos-andras-a-stroy-teve-hiradosa.htmlBúcsút int a híradózásnak Bárdos András, a jövőben a gyerekeivel tölti az idejét.TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.