Tóth Gabi utánzás TV2 Sztárban sztár Tilla Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő hatalmas változáson megy keresztül jövő héten, amikor a Sztárban sztár következő adásában Tóth Verává változik majd.

Gáspár Laci Máté Péter, Csobot Adél Taylor Swift, Wolf Kati Koncz Zsuzsa, Rácz Gergő Rick Astley, Peter Sramek a Ladánybene 27 frontemberének bőrébe bújik majd. Tóth Gabi pedig szó szerint testhez álló feladatott kapott azzal, hogy a saját nővérévé kell majd átalakulnia. Gabi nagyon örült a feladatnak, amit Tilla azzal a felvetéssel osztott ki neki, hogy az énekesnő, akit Gabinak meg kell majd formálnia, a legközelebb áll hozzá.

Tóth Vera egyébként annak idején már megtapasztalta, milyen húga bőrébe bújni a Sztárban sztárban:

Szecsődi Kari:Megtanultam nőként élni, lassan jöhet a végleges lépéshttp://www.life.hu/sztarok/20151101-szecsodi-kari-megtanultam-nokent-elni-johet-va-vegleges-atalakitas.html Szecsődi Kari még csak 23 éves, de már olyan életúttal rendelkezik, ami egy nyugdíjasnak is a javára válna. A transznemű fiatal számos sikert, ugyanakkor rengeteg fájdalmat és szenvedést tudhat maga mögött. Rájött, hogy az élet legszebb része nem a csillogás, hanem a meleg családi háttér, a civil élet. TV + Sztárok--Az internet népe támadásba lendült - Mém lett Király Viktorbólhttp://www.life.hu/sztarok/20151030-memet-csinaltak-kiraly-viktor-dalabol-vicces-video.htmlNagyon vicces mém-videót készítettek lelkes rajongók Király Viktor legutóbbi The Voice-os szerepléséből. TV + Sztárok--Bűnbanda tagja volt Árpa Attilahttp://www.life.hu/sztarok/20151102-arpa-attila-szinesz-fiatalkoraban-egy-bunbanda-tagja-volt-egy-hetig-volt-bortonben-betoresert.htmlVasárnap este végül adásba került az Összezárva Friderikusszal félbeszakadt műsorának része, amelynek vendégeként Árpa Attila vallott be olyan dolgokat, amelyeket eddig még nem tudott róla a közönség. TV + Sztárok--Gáspár Laci fenomenális Cher volthttp://www.life.hu/sztarok/20151101-gaspar-laci-cher-volt-a-sztarban-sztar-musorban.htmlIsmét elállt a szavunk Gáspár Laci produkciójától - igazi díva volt a színpadon!TV + Sztárok--Peter Sramek, a rocknagyi!http://www.life.hu/sztarok/20151101-peter-sramek-tina-turner-volt-a-sztarban-sztarban.htmlPeter Sramek Tina turner Golden eye című dalát adta elő.TV + SztárokOrigoBorzalmas zombivá vált Baukó Évahttp://www.life.hu/sztarok/20151101-borzalmas-zombiva-valt-bauko-eva-halloween-alkalmabol.htmlBaukó Éva elég ronda és ijesztő lett - Halloween alkalmából. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.