Szepesi Niki az amerikai álmot éli: Mennyi van a bankkártyáján?

Forrás: Facebook/Szepesi Nikolett / Ulpius-ház Könyvkiadó -
úszónő Szepesi Nikolett utazás Amerika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szepesi Niki odavan Amerikáért. A visszavonult úszónőnek kimaradt idén nyáron a pihenés, ezért most pótolja.

Tíz napot töltött Los Angelesben, majd kettőt Las Vegasban Szepesi Niki, a botránykönyvével elhíresült ex-úszónő. Malibun is járt, és sajnálta, hogy nem futhatott össze a piros úszónadrágos David Hasselhoffal.

Forrás: Facebook/Szepesi Nikolett / Ulpius-ház Könyvkiadó

"Nem pasizni jöttem. A párom otthon vár rám" - mondta a Borsnak - "Ha az ember öt hetet eltölthet itt, az eleve extrém, de ha belegondolok, a delfinekkel úszás a mexikói Cozumel szigetén minden képzeletet felülmúló él­mény volt. Aki olyan helyre utazik, ahol átélheti, ki ne hagyja!"

Niki unokahúgával utazgat, és másik, Los Angelesben élő unokatestvérüknél szálltak meg. "Ott nála laktunk, Floridában pedig egy régi barátomnál, ami nagy segítség volt, a szállás ugyanis roppant drága. Sarasotában összefutottunk Kovács Kokóval. Együtt vacsoráztunk."

Niki még két hétig az Egyesült Államokban lesz, majd hazatér párjához. "Hogy mennyi van a bankkártyámon vagy a pénztárcámban, ahhoz senkinek semmi köze. De annyit elárulok, hogy szinte az egész évet végigdolgoztam edzőként, és pontosan egy évig spóroltam az útra. Mindent alaposan megszerveztünk" - jelentette ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.