Rúdon pörögtek a szexi műsorvezetők

Forrás: redlemon -
rúdtánc műsorvezető rúdfitnesz SportKlub Tóth Laura
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Laura, a SportKlub üdvöskéje a Helló, Angyalok! adásában egy igazán sztereotip, erotikusnak bélyegzett, de a valóságban nagyon kemény versenysporttal, a rúdtánccal ismerkedhetett meg bombázó kolléganőivel együtt.

Az tévézés mellett Laurának eredeti szakmájára, a modellkedésre is van ideje. „Igazság szerint soha sem szerepelt az álmaim között, hogy tévében dolgozzak, ahogy a modellkedés sem. Mindkét esetben egyszer csak jött egy megkeresés, amit szívesen fogadtam, és szerencsére nem bántam meg. Per pillanat is úgy érzem, hogy ebben a két szakmában tudok a legjobban kiteljesedni. Teljesen meg vagyok elégedve a jelenlegi életemmel, hisz folyamatosan új dolgokat és új embereket ismerhetek meg a munkám által" – mesélte a Sportklub csinos műsorvezetője.

Forrás: redlemon

A legújabb adásban egy teljesen különleges női sporttal, a rúdtánccal ismerkedtek meg a lányok. „Eleinte negatív előítélettel gondoltam erre a tevékenységre, mert az 50-es évekbeli kurtizánokkal kötöttem össze, de teljesen megváltozott a véleményem. Hihetetlen erőnlét és ügyesség kell hozzá, hogy egyáltalán megtartsa magát az ember a műrúdon. Meg is szenvedtünk a csajokkal" – mondta nevetve Laura.

Majka párja, Hajni nehezebben viseli terhességét, mint az első babánálhttp://www.life.hu/sztarok/20151104-majka-parja-hajni-azaz-dundika-nehezebben-viseli-a-terhesseget-mint-az-elso-babanal-mariannal.htmlAlig több, mint egy hónappal ezelőtt derült ki, hogy jön a második baba Majkáéknál. Eleven 4 éves kisfiuk, Marián után Hajni egy kislányt szeretett volna, de ismét fiút hord a szíve alatt. A kismama nehezebben viseli a terhességét, mint az első gyereknél. TV + SztárokOrigo83 éves lett Vitray Tamáshttp://www.life.hu/sztarok/20151105-vitray-tamas-ujsagiro-riporternek-szuletesnapja-van-83-eves-lett.html1932. november 5-én született az elismert Kossuth-díjas újságíró, főszerkesztő, riporter és kiváló művész. TV + Sztárok--Zimány Linda mély dekoltázst villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20151104-zimany-linda-modell-mely-dekoltazst-villantott-egy-szexi-estelyiben.htmlA modell szexi, csipkés estélyiben engedett bepillantást keblei közé. TV + Sztárok--Király Viktornak Linda fog szorítani az élő adásban http://www.life.hu/sztarok/20151103-kiraly-viktor-sporttal-lazit-los-angelesben-linda-fog-szoritani-neki-az-elo-adasban.htmlKiderült, melyik családtagja szorít majd élőben Király Viktornak a The Voice első élő adásában. TV + SztárokOrigoNagy Alekosz le sem veszi a szemét Baukó Éva melleirőlhttp://www.life.hu/sztarok/20151104-nagy-alekosz-a-tv2-edes-elet-sztarja-le-sem-veszi-a-szemet-bauko-eva-melleirol.htmlSzexi, összebújós fotót posztolt az Édes Élet sztárja, amelyen falatnyi bikiniben simul a görög szájhőshöz.TV + Sztárok--Ennyi pillecukor fér Jennifer Lawrence szájába - Vicces videó!http://www.life.hu/sztarok/20151104-jennifer-lawrence-szajaban-meg-sosem-volt-ennyi-minden-vicces-video-a-szinesznorol.htmlEgyre közelebb kerülünk az Éhezők viadala premierjéhez, így a legtöbb amerikai tévéműsor heves interjúkészítésbe kezdett a film főszereplőivel. Jennifer egy ilyen beszélgetés során nevetette meg a nézőket. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.