Exkluzív interjú Göncz Árpád unokájával - Ilyen nagypapa volt az egykori államfő

unoka temetés Göncz Árpád
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu riportere részt vett Göncz Árpád temetésén. Az egykori államférfit rengetegen kísérték el utolsó útjára. A temetésen unokája adott exkluzív interjút a Life.hu-nak, elárulta, milyennek látta nagypapáját.

Ma temetik Göncz Árpádothttp://www.life.hu/news/20151106-goncz-arpad-volt-allamfot-november-6-an-temetik-az-obudai-temetoben.htmlNovember 6-án, pénteken 15 órakor helyezik végső nyugalomra a volt köztársasági elnököt. Több ezres tömegre készülnek, a BKK rendkívüli járatokat indít az Óbudai temetőhöz. News--November 6-án temetik Göncz Árpádothttp://www.life.hu/news/20151102-goncz-arpad-egykori-allamfot-november-6-an-temetik-az-obudai-temetoben.htmlMost pénteken helyezik örök nyugalomra az életének 94. évében elhunyt egykori államfőt. News--Nem a hagyományoknak megfelelően temetik el Göncz Árpádothttp://www.life.hu/news/20151015-goncz-arpad-volt-koztarsasagi-elnokot-nem-allamfoi-helyre-temetik-el.htmlA volt köztársasági elnök maga kérte, hogy ne államfői helyre helyezzék örök nyugalomra. News--Meghalt Göncz Árpád volt köztársasági elnökhttp://www.life.hu/news/20151006-elhunyt-goncz-arpad-volt-koztarsasagi-elnok.htmlÉletének 94. évében, családja körében elhunyt Göncz Árpád, a Magyar Köztársság volt elnöke kedden – tudatta a család nevében Gulyás András titkárságvezető az MTI-vel. News--Hoppá! Jövő héttől érkezik a Facebook híralkalmazásahttp://www.life.hu/news/20151106-jovo-hettol-jon-a-facebook-hiralkalmazasa.htmlLapértesülések szerint jövő héttől érkezik a Facebook híralkalmazása a Notify, mely a cég partnereitől venne át híreket, cikkeket. News--Ilyen, amikor gazdája porszívózza a macskát - Ő meg élvezihttp://www.life.hu/news/20151105-porszivoval-kenyezteti-cicusat-egy-gazdi-sot-meg-videora-is-veszi.htmlMicsoda jó dolga van valakinek! Bobo egész nap csak heverészik, de ha gazdája takarítani kezd, rögtön felkel a helyéről. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.