Horgas Eszter Hungary's Got Talent Kiszel Tünde hasonlóság Kovács Patrícia hang Dombóvári István naptárdíva linczényi márkó ikerpár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tehetségkutatóban feltűnt ikerlányok hangja, egy az egyben a naptárdívát jutatta az eszünkbe, természetesen a lányokat továbbjuttatta a zsűri, de nem a hasonlóságnak köszönhetően.

Adriennről és Melindáról, már a Life.hu is írt, hiszen ők voltak, azok, akik Dombóvári Istvánnal flörtöltek. Azonban a szombati adásból az is kiderült, hogy a vicces ikerlányok hangja egy az egyben, Kiszel Tünde hangjához hasonlít, amit a zsűri is megerősített.

Forrás: RTL Klub

„Mondták már nektek, hogy a hangotok Kieszel Tündés" – kérdezte Patrícia.

A lányok nevetve visszakérdeztek: „Szerintetek ki lehet ebből gyógyulni?"

A zsűri jót nevetett az ikrek esetlen stand up produkcióján, aminek végén egy verset is elszavaltak Berki Krisztiánról – "na nem a lovaglóról, hanem a lófejűről" – mint mondták.

„Nem találtok szavakat megleptetek imádtam" – mondta Patrícia.
„Nekem is nagyon viccesek vagytok, ne írjatok, jobbak vagytok élőben. Improvizáljatok, reagáljatok az a műfajotok abban zseniálisak vagytok" – mondta Eszter.
„Ez volt eddig a legviccesebb produkció" – jegyezte meg Márkó.

Katy Perry 42 milliárdot keresett egy év alatthttp://www.life.hu/sztarok/20151106-katy-perry-milliardokat-enekelt-ossze-egy-ev-alatt-meg-beyoncet-is-lekorozte.htmlAz énekesnő igazi világsztárokat utasított maga mögé. Az elmúlt esztendőben 135 millió dollárt keresett, így a Forbes magazin első helyén végzett. TV + Sztárok--Varga Viktor Indiában – vajon exével is összefut a messzi országban?http://www.life.hu/sztarok/20151106-varga-viktor-enekes-indiaban-akarcsak-exe-cinthya-dictator-fotoslany.htmlKülönös egybeesés, hogy pár napja Cinthya, most pedig Viktor posztolt fotót az egzotikus országból. TV + Sztárok--Súlyos szívproblémával küzd Majka: "Egy ideje már súlyosbodtak a rosszullétek"http://www.life.hu/sztarok/20151106-sulyos-szivproblemaval-kuzd-majoros-peter-majka.htmlA rapper, műsorvezető Majoros Péternek, Majkának komoly szívritmuszavar keseríti meg az életét. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoFalusi Mariann: "Azért kaptam a beteg barátokat, hogy általuk türelmet tanuljak"http://www.life.hu/sztarok/20151106-falusi-mariann-tavolsagtartasaval-vedi-meg-magat.htmlMindenki azt hiszi róla, hogy mosolygós és közvetlen, holott Falusi Mariann a valóságban nagyon zárkózott és távolságtartó. Beteg barátaiért viszont mindent megtesz, és állítja, nem véletlenül ajándékozta meg velük a sors. Nagyon meglepő titkokat árult el magáról az énekesnő. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huGigamellekkel premierezett Angelina Joliehttp://www.life.hu/sztarok/20151106-angelina-jolie-szineszno-es-rendezo-gigamellekkel-premierezett-los-angelesben.htmlA dupla masztektómián átesett színésznő-rendező Los Angeles-i filmbemutatóján kérkedett egy sort újraszabott kebleivel. TV + Sztárok--"Annyit dolgozom, mint egy háziasszony" - Vajna Timi több időt tölt munkával, mint egy átlagos nőhttp://www.life.hu/sztarok/20151105--vajna-timi-tobbet-dolgozik-mint-egy-atlagos-dolgozo-no.htmlMessziről csak annyit látunk Vajna Timi hétköznapjaiból, hogy az élete csupa csillogás. Luxus nyaralóhelyeken pihent, gyémántokat forgalmazó palotát nyit, nemzetközi filmbemutatók vörös szőnyegén pompázik. De vajon dolgozik is, már ha egyáltalán kell neki? Eláruljuk, szinte éjjel-nappal, bár munkája nem olyan, mintha a naponta dolgozni járó nőké. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.