Király Viktor üzent kis tanítványának

Forrás: Facebook/Az ének iskolája -
TV2 üzenet Amerika Az ének iskolája The Voice Varga Vivien Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Varga Miklós lányának, Az ének iskolája második évfolyamában szereplő, Varga Viviennek küldött videóüzenetet a világsztárság kapujában álló énekes. 

Viviennek megjelent első videoklipje, amit a családja után a legjobb barátainak és egykori osztályfőnökének, Király Viktornak mutatott meg először, aki az Aktívon keresztül üzent egykori diákjának.

„Nagy lépés nekem, mert már kiskorom óta álmom egy videóklip" – mondta a lány, akinek tanára küldött bátorító szavakat.

„Azt üzenem, hogy soha ne adja fel az álmait és merjen még nagyobbakat álmodni és valósítsa is meg ezeket" – mondta Viktor.

Bódi Sylvinél még nyár van - szexi bikinis fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151107-bodi-sylvi-modell-falatnyi-bikiniben-egy-hatalmas-kokusszal-a-kezeben-pozolt.htmlA modell egy hatalmas kókusszal édesítette meg a napját, az biztos, hogy ahol éppen az idejét tengeti, nincs szükség télikabátra. TV + Sztárok--DJ Sherezádé köldökig kivágott ruhában pózolthttp://www.life.hu/sztarok/20151107-dj-sherezade-a-valovilag-sztarja-koldokig-kivagott-ruhaban-setaltatta-a-parkban-cuki-kutyusat.htmlA Való Világ egykori sztárja nem mindennapi szerelésben sétáltatta cuki kutyusát. TV + SztárokOrigoTóth Vera hatalmas állattal pózolthttp://www.life.hu/sztarok/20151107-toth-vera-megasztar-gyoztes-enekesno-egy-hatalmas-elefanttal-pozolt.htmlAz énekesnőnek nem mindennapi barátja akadt, a cuki elefánt láthatóan nagyon élvezte Vera társaságát. TV + Sztárok--Cinthya Dictator asszimilálódott Indiábanhttp://www.life.hu/sztarok/20151106-cinthya-dictator-asszimilalodott-indiaban-mar-teljesen-ugy-nez-ki-mint-egy-indiai-no.htmlA fotóslány egy az egyben úgy néz már ki, mint egy indiai lány, pedig csak pár napja tartózkodik a távoli országban. TV + Sztárok--Orbán Ágnes a Konyhafőnök győztesehttp://www.life.hu/sztarok/20151106-orban-agnes-az-rtl-klub-konyhafonok-cimu-fozoshowjanak-gyoztese.htmlHosszú heteken át küzdöttek a versenyzők az RTL Klub főzőshowjában, végül ketten, Orbán Ágnes és Sass Dani jutottak a Konyhafőnök végső, pénteki fináléjába. Kiélezett küzdelem után Ági lett a győztes. TV + Sztárok--Sztárban Sztár: Kiderült, ki kivel fog duettezni!http://www.life.hu/sztarok/20151106-a-tv2-sztarban-sztar-vasarnapi-adasaban-duettek-is-lesznek-most-kiderult-ki-kivel-meri-ossze-a.htmlAz Aktív stábja a vasárnapi adás próbáin járt, ahol többek között az is kiderült, a saját produkciók mellett, duettekkel is készülnek a versenyzők. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.