Ganxsta Zolee: "Nem a vasárnapi templomba járástól fog valaki a mennybe jutni"

Forrás: Red Lemon Media -
Ganxsta Zolee lélekvándorlás vélemény műsor vallás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A zenésznek már régóta kiforrott álláspontja van a különböző vallásokról, és elmondása szerint őt nem lehet előre megszabott rendszerrel beszabályozni. 

Ganxsta Zolee Hajós András legújabb műsorának vendégeként vallja majd meg a bűneit a közönségnek egy rögtönzött, humoros helyzetben, ám a valóságban nagyon is határozott véleménye van a vallásról és a bűnbocsánatról.

Forrás: Red Lemon Media

"Annyiban vagyok vallásos, hogy hiszem, van egy felsőbb erő, amely irányítja a dolgokat, mert mindaz, ami a Földön van és működik, azt pusztán materiális mivoltában lehetetlenség felfogni. Mindig kell valamiben hinni, de szerintem nem a vasárnapi templomba járástól fog valaki a mennybe jutni. Vannak, akik így gondolják; vannak, akiket kőbe vésett parancsolatokkal kordában lehet, sőt, kell is tartani, de én nem tartozom közéjük. A buddhizmussal sokkal jobban tudok azonosulni. Szerintem létezik ez a körforgás. Teszem azt: most még lehet, hogy teljes valómban, mint Zana Zoltán terepgatyában ülök a kocsimban, de aztán lesz úgy, hogy a lelkem elvándorol és új formát ölt. Mondjuk én ugyanúgy Ganxsta Zoleeként térnék vissza a következő életemben" - mondta az énekes.

Lilu átutazta az egész világot, hogy összehozza a kettészakadt családokathttp://www.life.hu/sztarok/20151109-lilu-musorvezeto-atutazta-az-egesz-vilagot-a-keresem-a-csaladom-stabjaval.html37 380 kilométer, kilenc ország és számtalan emberi sors tárul elénk a héten induló Keresem a családom című műsorban, ahol az RTL Klub stábjának köszönhetően olyan emberek találtak újra egymásra, akik 20-30 éve nem látták egymást.TV + Sztárok--Így szabadult meg Tóth Gabi a tesójától, Tóth Verátólhttp://www.life.hu/sztarok/20151108-toth-gabi-igy-szabadult-meg-a-tesojatol-toth-veratol-a-sztarban-sztar-elso-kore-utan.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Gabi mesterien állította színpadra nővérét, Verát. Aztán pedig gyorsan meg is kellett válnia tőle.TV + Sztárok--"Soha vissza nem jövök" - Wolf Kati csodálatos Koncz Zsuzsa volthttp://www.life.hu/sztarok/20151108-wolf-kati-csodalatos-koncz-zsuzsa-volt.htmlWolf Kati, aki a Life.hu-nak adott interjújában elmondta, hogy miért is nem vette fel a férje nevét, nagyszerű előadást nyújtott a Sztárban sztár színpadán. TV + Sztárok--Mindenkit átvert Gesztesi Károly? - Újra színpadra állt!http://www.life.hu/sztarok/20151108-gesztesi-karoly-feleves-alkotoi-szabadsaga-ellenere-szinpadra-allt-debrecenben.htmlKét hete Gesztesi közleményben tudatta a világgal, hogy fél évre visszavonul, alkotói szabadságra megy. Ehhez képest csütörtökön mégis színpadra lépett Debrecenben.TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huTinédzserkori fotót mutatott magáról Varga Izabellahttp://www.life.hu/sztarok/20151107-tinedzserkori-fotot-mutatott-magarol-varga-izabella-a-baratok-kozt-sztarja-a-ki-mit-tudrol.html18 éves Varga Izabella, a Barátok közt sztárja azon a fotón, amelyet nemrégiben posztolt közösségi oldalára.TV + SztárokOrigoHatalmas keze lett Zimány Lindánakhttp://www.life.hu/sztarok/20151107-zimany-linda-modell-kedvenc-jegkorongcsapatanak-szurkolt-ebbol-az-alkalombol-hatalmasra-nott-a-keze.htmlA modell Amerikában, hokimeccsen szurkolt kedvenc csapatának, és ebből az alkalomból igencsak laza szerelésbe bújt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.