Vajon kire hasonlít Kóbor János kislánya? A kis Léna hatalmasat nőtt

Forrás: Sunhill média -
Kóbor János feleség Omega
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kóbor János kislánya, Léna hatalmasat nőtt, szinte meg sem ismertük, amikor egy filmbemutatón találkoztunk vele. Elnézve a bájos ifjú hölgyet, felmerül a kérdés, vajon kire hasonlít? 

Kóbor János sohasem titkolta, hogy az immár 9 éves Léna bearanyozza az életét, hisz egy fiúgyermek után nagyon vágyott egy kislányra. Az Omega együttes frontembere Lénának mindent megad, amerikai iskolába járatja, hogy az angolt anyanyelvi szinten sajátítsa el. A fiatalkora óta hosszú hajat viselő, külsőleg örökifjú énekesnek bizony fitten kell tartania magát, ha lépést szeretne tartani a nála 63 évvel fiatalabb gyermekével. És Mecky valóban fáradhatatlan, ha Léna szórakoztatásáról van szó.

Forrás: Sunhill média

„Mecky mindig is kislányra vágyott, megkapta, és maximálisan élvezi is. Reggelente ő viszi az iskolába és mindenféle különórákra is, ahová Lénának mennie kell. Nem fárad el soha, mindig velünk tart, akár biciklizünk, akár görkorizunk. Tényleg minden percét kiélvezi a kislányának, hihetetlen türelme van hozzá, Léna pedig megfiatalította az édesapját. De nemcsak őt, engem is fiatalon tart. Hogy minél több dolgot tudjunk együtt csinálni, és én se fáradjak el, mindennap futok egy órát. Az osztálytársai szülei fiatalok, megpróbálunk velük lépést tartani” – mesélte Kóbor felesége, Zsóka A kis herceg filmbemutatóján, ahová csak ő tudta elkísérni Lénát. Az énekes sokat dolgozik, éppen a könyvét írja, mellette az Omega együttes hagyományos karácsonyi koncertjére is készül, ezért a család nem utazik el az ünnepekkor sehová.

„Lénának nincsenek nagyszülei, de vannak féltestvérei, akik viszont agyonkényeztetik. A mi otthonunk a családi bázis, hozzánk jön az összes gyerek. Mi egy nagy boldog családdá váltunk, János álma valóra vált" – tette hozzá az édesanya.

Wolf Kati: Adminisztratív okokból nem vettem fel a férjem nevéthttp://www.life.hu/sztarok/20151106-wolf-kati-ha-valasztanom-kellett-volna-csalad-es-karrier-kozott-a-csaladot-valasztottam-volna.htmlWolf Kati hétről hétre elkápráztat minket tehetségével és humorával a Sztárban sztár színpadán. Az énekesnő végre elárulta, melyik is a valódi arca, a korábban mutatott komoly előadóé vagy a vidám anyukáé. TV + Sztárok--"Annyit dolgozom, mint egy háziasszony" - Vajna Timi több időt tölt munkával, mint egy átlagos nőhttp://www.life.hu/sztarok/20151105--vajna-timi-tobbet-dolgozik-mint-egy-atlagos-dolgozo-no.htmlMessziről csak annyit látunk Vajna Timi hétköznapjaiból, hogy az élete csupa csillogás. Luxus nyaralóhelyeken pihent, gyémántokat forgalmazó palotát nyit, nemzetközi filmbemutatók vörös szőnyegén pompázik. De vajon dolgozik is, már ha egyáltalán kell neki? Eláruljuk, szinte éjjel-nappal, bár munkája nem olyan, mintha a naponta dolgozni járó nőké. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoMészáros Árpád Zsolt nem akart nagycsaládos lennihttp://www.life.hu/sztarok/20151105-meszaros-arpad-zsolt-nem-akart-nagycsalados-lenni-megis-negy-gyereke-van.htmlMegmutatta tündéri gyermekeit Mészáros Árpád Zsolt, az Operettszínház művésze. A négygyerekes apuka a két középső lurkót vitte moziba, egy olyan klasszikus mesefilmre, amelynek színpadi változatában egykor ő is játszott. TV + SztárokOrigoMajka párja, Hajni nehezebben viseli terhességét, mint az első babánálhttp://www.life.hu/sztarok/20151104-majka-parja-hajni-azaz-dundika-nehezebben-viseli-a-terhesseget-mint-az-elso-babanal-mariannal.htmlAlig több, mint egy hónappal ezelőtt derült ki, hogy jön a második baba Majkáéknál. Eleven 4 éves kisfiuk, Marián után Hajni egy kislányt szeretett volna, de ismét fiút hord a szíve alatt. A kismama nehezebben viseli a terhességét, mint az első gyereknél. TV + SztárokOrigoSzecsődi Kari: Megtanultam nőként élni, lassan jöhet a végleges lépéshttp://www.life.hu/sztarok/20151101-szecsodi-kari-megtanultam-nokent-elni-johet-va-vegleges-atalakitas.htmlSzecsődi Kari még csak 23 éves, de már annyit élt, mint egy nyugdíjas. A transznemű fiatal számos sikert, ugyanakkor rengeteg fájdalmat és szenvedést tudhat maga mögött. Rájött, hogy az élet legszebb része nem a csillogás, hanem a meleg családi háttér, a civil élet. TV + Sztárok-- Gallusz Niki: A párom szülei nem minősítenek, hanem elfogadnak minkethttp://www.life.hu/sztarok/20151026--gallusz-niki-vallomasa-szinhazrol-onallo-estrol-kapcsolatarol.htmlA popslágerekkel ismertté vált Gallusz Nikolett mindig is kissé különcnek számított. A színésznő nem elégedett meg a Madách Színház legendás szerepeivel, önálló estet állított színpadra. Szirtes Tamás nem véletlenül titulálta szabad személyiségnek, akiben különböző lények bujkálnak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.