Így szippantanak be minket az okostelefonjaink

Forrás: Antoine Geiger -
fotó modern ember telefon Modern idők okostelefon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy francia fotós, Antoine Geiger készített egy bizarr fotósorozatot, amely bemutatja, hogy a modern embert mennyire beszippantották a kütyük.

A SUR-FAKE című fényképsorozat felhívja a figyelmet arra, hogy a XXI. század embere függője lett az okostelefonnak és a tableteknek.

Forrás: Antoine Geiger

A művész szerint az ember lassan elveszti a kapcsolatot saját testével és a külvilággal, annyira az elektromos eszközök uralják az életét.

Forrás: Antoine Geiger
Forrás: Antoine Geiger
Megölné a Harry Pottert olvasó gyerekeket egy amerikai tiszteleteshttp://www.life.hu/news/20151110-vizbe-fojtana-egy-amerikai-vallasi-vezeto-a-harry-pottert-olvaso-gyerekeket.htmlVízbe fojtaná azokat a kiskorúakat Kevin Swanson, aki a kezükbe veszik J.K. Rowling legendás könyvsorozatát. Az ok pedig nem más, mint az egyik szereplő homoszexualitása. NewsOrigoDrog befolyása alatt állt, amikor leugrott a szikláról Nick Cave 15 éves fiahttp://www.life.hu/news/20151110-nick-cave-15-eves-fia-arthur-cave-drogbefolyas-alatt-ugrott-le-18-meter-magasbol.htmlA legfrissebb hírek szerint hallucinogén befolyása alatt állt a popsztár kamaszfia, Arthur, aki júliusban 18 méter magasból ugrott le egy szikláról a tengerpartra a brightoni Ovingdean Gapnél. News--Harmincegy évesen elhunyt a francia triatlonista, Laurent Vidal http://www.life.hu/news/20151110-szivrohamban-elhunyt-a-francia-triatlonista-olimpiai-otodik-laurent-vidal.htmlAz olimpiai ötödik helyezett sportoló halálát a francia sajtójelentések szerint szívinfarktus okozta. News--Egy magyar cica lett a világ legszebbje - Fotó!http://www.life.hu/news/20151110-magyar-cica-kapott-rangos-elismerest-egy-nemzetkozi-versenyen-decemberben-te-is-megnezheted.htmlAz idei malmöi versenyen 47 ország 1955 macskája képviseltette magát. A World Winner címet egy hazai kis kedvenc, Alba Regia Busy Bee kapta. NewsOrigoKáosz! Nem indulnak a repülők a Liszt Ferenc reptérrőlhttp://www.life.hu/news/20151110-a-liszt-ferenc-repterrol-nem-indulnak-a-repulok.htmlNem indulnak el a hajnali járatok a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről a 2-es terminál informatikai rendszerében történt meghibásodás miatt, ezért késésekre lehet számítani - közölte a Budapest Airport kedd hajnalban az MTI-vel. News--Megdöbbentő! Ilyen jól szórakozik házi őrizetében Oscar Pistoriushttp://www.life.hu/news/20151109-oscar-pistorius-paralimpikon-es-rogbijatekos-baratja-brett-sharman-mosolygos-szelfit-osztottak-meg.htmlA barátnője meggyilkolásáért elítélt sportolót egy közeli barátja látogatta meg luxusvillájában, az önfeledt találkozást pedig egy mosolygós szelfivel ünnepelték meg. NewsAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.