Kaki alakú hotel miatt lekerülhet a világörökségi listáról Edinburgh

Forrás: Jestico + Whiles -
hotel Edinburgh kaki világörökség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy-Britannia egyik legszebb és legnépszerűbb városa Edinburgh. Ebbe a csodás képbe most belerondíthat egy luxushotel kinézete. Ajjaj!

Egy elég rendkívüli luxushotelt terveztek Edinburgh belvárosába. A helyiek nagyon felháborodtak miatta, ugyanis sokak szerint úgy fest, mint az emberi ürülék...Az UNESCO revizorokat küld a helyszínre, és megállapítják, maradhat-e a világörökség része a skót város belvárosa, miután megépült a fura épület.

Forrás: Jestico + Whiles

Csodáld meg az edinburgh-i kastélyt!

Skóciában komor várak, álomszép tavak, vadregényes partvidékek lopnak bele a 21. századba valamiféle sok száz éves romantikát. Lássuk, hol találkozhatsz a legélőbb történelemmel!

A tervezők szerint a szálloda egy szalagra hasonlít, de a tüntetők ragaszkodnak ahhoz, hogy ez bizony egy tekeredő széklet. Ráadásul ez pont a város központjában, a legjobb kilátást biztosító Calton Hill alatt épülne meg, egy régi, csúnya bevásárlóközpont helyére.

Variációk egy témára - Mém lett a lapáttal csapkodó földművesbőlhttp://www.life.hu/news/20151110-mem-lett-a-lapattal-csapkodo-foldmuvesbol.htmlAz AFP közölt egy fotót egy földművesről, aki a birtokára belépő madárvédőket egy szál alsónadrágban, lapáttal a kezében fogadta. NewsAFP101 éves lenne Hedy Lamarr, akinek először volt orgazmusa a nagyképernyőnhttp://www.life.hu/news/20151110-hedy-lamarr-szineszno-akinek-eloszor-volt-orgazmusa-a-kepernyon-101-eves-lenne.htmlAz osztrák származású, sokoldalú szépség nem csupán a filmvásznon alakított nagyot, hanem a technológia terén is. News--Végre! Elindultak a reggeli járatok a Liszt Ferenc-repülőtérrőlhttp://www.life.hu/news/20151110-elindultak-a-reggeli-jaratok-a-liszt-ferenc-repuloterrol.htmlA számítógépes rendszer hibája miatt kedd hajnalban nem indultak járatok a Liszt Ferenc repülőtérről. A meghibásodást sikerült helyreállítani, így a forgalom is elindult, de késések egész nap várhatóak. News--Brutális állatkerti "gyilkosság" ügyében nyomoz a német rendőrséghttp://www.life.hu/news/20151110-brutalis-allatkerti-tortenet-nyomoz-a-nemet-rendorseg.htmlVizsgálatot indított a német rendőrség a dortmundi állatkert kedvenc fókájának "brutális kegyetlenséggel" történt elpusztítása miatt.News--Nahát! Facebook-oldalt indított Barack Obamahttp://www.life.hu/news/20151110-facebook-oldalt-inditott-barack-obama.htmlKülön oldalt indított Barack Obama számára a Fehér Ház a Facebook közösségi hálón, az amerikai elnök első bejegyzésében az éghajlatváltozásról posztolt. News--Bochkor Gábor egy 12 éves kisfiún segítetthttp://www.life.hu/news/20151109-bochkor-gabor-segitett-egy-kisfiun-akit-rendszeres-zaklatnak-az-iskolatarsai.htmlGergő a Music Fm reggeli műsorvezetőihez fordult végső elkeseredésben. A fiút ugyanis napi szinten zaklatják az iskolában, és már nem tudta, mitévő legyen. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.