Király Viktor tarolt a The Voice élő show-jában

Forrás: Facebook/Király Viktor -
The Voice Gwen Stefani énekes Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes Lisa Stansfeld All Around the World című dalát adta elő a The Voice élő színpadán. A közönség tombolt, a zsűri odáig volt Viktortól.

Ha kíváncsi vagy arra, hogy Viktor továbbjutott-e, akkor még kicsit várnod kell, ugyanis a műsor szabályai szerint ez csupán pár nap múlva derül ki. Az énekes a Facebookon megosztotta, hogyan lehet szavazni rá: itt ti is voksolhattok. Íme, a produkció:

Vajon kire hasonlít Kóbor János kislánya? A kis Léna hatalmasat nőtthttp://www.life.hu/sztarok/20151109-vajon-kire-hasonlit-kobor-janos-kislanya-lena-aki-hatalmasat-nott.htmlKóbor János kislánya, Léna hatalmasat nőtt, szinte meg sem ismertük, amikor egy filmbemutatón találkoztunk vele. Elnézve a bájos ifjú hölgyet felmerül a kérdés, vajon kire hasonlít? TV + Sztárok--Véget ért Mádai Vivien viszonylag nyugalmas életehttp://www.life.hu/sztarok/20151109-veget-ert-madai-vivien-nyugalmas-elete-kisfia-zeno-jarni-kezdett.htmlKét hónappal ezelőtt lett egyéves Mádai Vivien kisfia, Zénó, aki innentől állandó mozgást biztosít édesanyjának. A kis lurkó három hete kezdett el járni és élvezi a szabad mozgás minden pillanatát. TV + SztárokOrigoMegint kiakadtak a Hungary's Got Talentre: Ezúttal Dopeman üzent!http://www.life.hu/sztarok/20151109-dopeman-rapper-kiakadt-az-rtl-klub-hungarys-got-talent-musorara.htmlA szókimondó rapper egy megható produkció miatt bírálta a csatorna hozzáállását. TV + Sztárok--Hoppá! Sorozatos bakik a TV2 vasárnap esti adásábanhttp://www.life.hu/sztarok/20151109-bakiztak-vasarnap-este-a-tv2n.htmlA vasárnapi esti Összezárva Friderikusszal című műsor közben történt baki a TV2 adásában. TV + Sztárok--Varga Viktor teljesen új énjét mutatta meg: Rá sem ismertünk!http://www.life.hu/sztarok/20151109-varga-viktor-enekes-teljesen-uj-enjet-mutatta-meg-indiaban-es-teljesen-osszecsavarodott.htmlNem is gondoltuk volna, hogy Varga Viktor ennyire hajlékony. Az énekes ezúttal levitálás helyett összetekeredett kígyóként pózolt. TV + Sztárok--Wolf Kati: Adminisztratív okokból nem vettem fel a férjem nevéthttp://www.life.hu/sztarok/20151106-wolf-kati-ha-valasztanom-kellett-volna-csalad-es-karrier-kozott-a-csaladot-valasztottam-volna.htmlWolf Kati hétről hétre elkápráztat minket tehetségével és humorával a Sztárban sztár színpadán. Az énekesnő végre elárulta, melyik is a valódi arca, a korábban mutatott komoly előadóé vagy a vidám anyukáé. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.