Megölné a Harry Pottert olvasó gyerekeket egy amerikai tiszteletes

Forrás: InterCom -
tiszteletes gyilkosság Amerikai Egyesült Államok olvasás gyerekek Harry Potter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vízbe fojtaná azokat a kiskorúakat Kevin Swanson, aki a kezükbe veszik J.K. Rowling legendás könyvsorozatát. Az ok pedig nem más, mint az egyik szereplő homoszexualitása. 

Az Egyesült Államokban élő lelkipásztor nevét hamar felkapta a világsajtó, hiszen ilyen kijelentést nem ritkán olvashat az ember. A radikális jobboldali tiszteletest Harry tanára, Dumbledore professzor homoszexualitása akasztotta ki ennyire (A szereplő nemi identitásáról maga a szerző, J.K. Rowling nyilatkozott korábban). Beszédében Swanson először az amerikaiak bűnei és az abortuszok ellen szólalt fel, majd a gyerekek kedvence is sorra került - írja az Origo.

Harry Potter és Dumbledore: ördögtől való kapcsolat Forrás: InterCom

"Amerika, tanúsíts megbánást. Bánd meg, hogy Harry Potter mentora, Dumbledore homoszexuális. Több tízmillió szülő még akkor is jobban járna, ha malomkövet kötne a gyerek nyakára és hagyná megfulladni, minthogy engedje, hogy elolvassa a Harry Pottert" - mondta Swanson, akinek az Így neveld a sárkányodat szereplője is gyanús. Korábban a Disney Jégvarázst című animációs filmje ellen kelt ki, mert az szerinte az ördögi homoszexuális propaganda része.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.