Vízbe fojtaná azokat a kiskorúakat Kevin Swanson, aki a kezükbe veszik J.K. Rowling legendás könyvsorozatát. Az ok pedig nem más, mint az egyik szereplő homoszexualitása. 

Az Egyesült Államokban élő lelkipásztor nevét hamar felkapta a világsajtó, hiszen ilyen kijelentést nem ritkán olvashat az ember. A radikális jobboldali tiszteletest Harry tanára, Dumbledore professzor homoszexualitása akasztotta ki ennyire (A szereplő nemi identitásáról maga a szerző, J.K. Rowling nyilatkozott korábban). Beszédében Swanson először az amerikaiak bűnei és az abortuszok ellen szólalt fel, majd a gyerekek kedvence is sorra került - írja az Origo

Harry Potter és Dumbledore: ördögtől való kapcsolatForrás: InterCom

"Amerika, tanúsíts megbánást. Bánd meg, hogy Harry Potter mentora, Dumbledore homoszexuális. Több tízmillió szülő még akkor is jobban járna, ha malomkövet kötne a gyerek nyakára és hagyná megfulladni, minthogy engedje, hogy elolvassa a Harry Pottert" - mondta Swanson, akinek az Így neveld a sárkányodat szereplője is gyanús. Korábban a Disney Jégvarázst című animációs filmje ellen kelt ki, mert az szerinte az ördögi homoszexuális propaganda része.