Úgy tűnt, magyar rajongótábora segítheti Király Viktort a Voice-ban való továbbjutásban, de nem. Kiderült, a versenyzőkre csak az USA földrajzi határain belül lehet szavazni. Viktor eddig szavazásra biztatta rajongóit, ám ennek tudatában a közösségi oldalain közzétette, csupán szurkolni tudnak neki. 

"Nagyon jól éreztem magam, remélem, mindenkinek tetszett az előadásom. Valóban, a sorsom az amerikaiak kezébe került, mert úgy tudom, csak az USA-ból lehet voksolni. Élveztem, hogy megint színpadon lehetek, alig várom, hogy szerdán kiderüljön, hogy továbbjutottam-e. Izgulok!"árulta el Viktor a Borsnak, akit a műsor elindulása óta még többen követnek az interneten.

Forrás: Facebook/Király Viktor

"Büszke vagyok rá, hogy ilyen sok követőm van, és kí­váncsiak rám az emberek. Remélem, a sok pozitív visszajelzés azt mutatja, hogy bejutok a következő show-ba. Jó érzés itt lenni, és harcolni az álmaimért. Ami pedig a legjobb érzés, az az, hogy érzem és látom, hogy lelkileg milyen sokan támogatnak otthonról, Magyarországról. Köszönöm!" – üzent rajongóinak.