Hungary's Got Talent Got Talent baleset Hegedűs RTL Klub énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy szerencsétlen esés majdnem megakadályozta Bangó Adrienne Hungary's Got Talentes színpadra lépését. A hatodikos kislány térde kifordult, szalagjai szakadtak és komoly műtéten esett át, így tavasszal úgy tűnt, nem válthatja valóra álmát.

Bangó Adrienne az anyatejjel szívta magába a zene szeretetét; anyukája zongoratanár, apukája hegedűművész, így nem csoda, hogy hamar hangszert ragadott ő is. A kislány a hegedű mellett három éve énekelni is tanul.

Forrás: RTL Klub

„Elég korán észrevettük rajta a zenei beállítottságot. Alig néhány éves volt, mi gyakoroltunk a párommal és ő is hozta magával a kis hegedűjét" – mesélte a Life.hu-nak Adrienne édesanyja.

„Az első emlékem a zene kapcsán, hogy anya kísérte zongorán apát, én pedig néha belepengettem a mini hegedűmmel" – vette át a szót Adrienne. A lány tavasszal döntötte el, hogy elindul az RTL Klub műsorában, de egy rossz esés miatt úgy tűnt, nem jön össze a színpadra lépés.

„Áprilisban úgy elesett Adrienne, hogy elszakadt a térdszalagja, oldalszalagja és a keresztszalagja részlegesen, valamint levált egy porc és térdficama is volt. Mi akkor teljesen lemondtunk arról, hogy elinduljon a versenyen, hiszen kórház és műtét is várt rá" – mesélte az édesanyja. Lányának hetekig mozdulatlanul kellett feküdnie és gyakorlatilag újra tanult járni.

A csoda pedig nyáron történt meg, amikor Adrienne javulása olyan látványos volt, hogy úgy döntöttek, mégis bevállalják a versenyt. A kislány a nyári forgatásra már a saját lábán érkezett, a szombat esti adásban pedig megnézhetjük a produkcióját is.

Király Viktor: „Hihetetlen, hogy eddig eljutottam"http://www.life.hu/sztarok/20151112-kiraly-viktor-enekes-megszolalt-az-amerikai-the-voicebol-valo-kiesese-kapcsan.htmlAz énekes az amerikai tehetségkutatóban, a Voice-ban egészen az élő show-ig jutott, ám a 24 versenyzőből végül csak 12 mehetett tovább a következő fordulóba a nézők és a zsűri szavazatai alapján. TV + Sztárok--Kulisszák mögött: így verték át Várkonyi Andit a Tények stúdióbanhttp://www.life.hu/sztarok/20151112-varkonyi-andreat-a-tv2-hiradosat-a-tenyek-studiojaban-vertek-at-a-szuletesnapjan.htmlA híradós azt mondta, érezte, hogy valami nem stimmel, de úgy volt vele: ha a rendező azt mondja, adás van, akkor biztosan adás van. TV + Sztárok--Hihetetlen! Táncoló apukák az RTL Klub új sztárjaihttp://www.life.hu/sztarok/20151112-az-rtl-klub-hungarys-got-talent-sztarjai-lettek-a-tancolo-apukak.htmlA szombat esti Hungary's Got Talentben a zsűri elé állnak az ország legcukibb apukái. TV + Sztárok--Gesztesi Károly: "Nem hagyhatom cserben a kollégáimat"http://www.life.hu/sztarok/20151111-gesztesi-karoly-szinesz-bar-visszavonult-most-megis-egy-egy-szerepet-bevallal.htmlA színész két hete jelentette be, hogy hosszabb alkotói szabadságra megy, a múlt csütörtökön mégis színpadra állt Debrecenben.TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huCsobot Adél összeállt Rácz Gergővel: De a katarzis elmaradt!http://www.life.hu/sztarok/20151108-csobot-adel-a-tv2-sztarban-sztar-szereploje-egy-kis-idore-lecserelte-istenes-bencet-es-racz-gergovel.htmlCsobot Adél egy kis időre lecserélte Istenes Bencét és Rácz Gergővel állt össze, persze csak egy duett erejéig a Sztárban sztár színpadán. TV + Sztárok--Megvan az év duettje! Gáspár Laci és Tóth Gabi nagyon odatettékhttp://www.life.hu/sztarok/20151108-gaspar-laci-es-toth-gabi-a-tv2-sztarban-sztar-adasaban-remek-duettet-adtak-elo.htmlA Sztárban sztár két nagyágyújának duettjét már nagyon vártuk, és nem csalódtunk, a nyerő páros zseniális volt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.