Ahogy megírtuk, az első 12-be nem sikerült bejutnia Király Viktornak a The Voice-ban. Az énekes elmondta, a műsor hozzásegítette ahhoz, hogy megismerjék a nevét és beindiuljon a külföldi karrierje. Édesapja Király Tamás pedig tudni véli, miért esett ki fia a tehetségkutatóból.

"Egy dologra tudok gondolni. Nyomon követtük az amerikai sajtót, csak jókat írtak róla. Egy ilyen tévéshow-ban az előrejutáshoz viszont rengeteg minden kell. Szerintem túl sokszor emlegették Viktorral kapcsolatban, hogy magyar popénekes és popsztár. Mindenki szereti az elesetteket felkarolni, a fiam pedig nem az. Az amerikai álom nem arról szól, hogy jön egy popsztár szerencsét próbálni"árulta el az énekes édesapja a Borsnak, aki egy nagy lemezkiadó vezetője volt.

Forrás: Instagram/Király Viktor

"Állandóan csörög Viktor telefonja, interjúkra hívják, stúdiómeghallgatásokra, zenészek és kiadók érdeklődnek. Adam Levine is jelezte már, hogy dolgozna vele, hamarosan pedig Eric Benethez megy. Ez speciális helyzet, időben megtervezzük a lépéseket. A magyar rajongóknak azonban nem kell aggódniuk, nem veszítik őt el, számíthatnak rá. Csak míg mások itthonról mennek Amerikába fellépni, ő onnan jön majd Magyarországra" - tette hozzá.