Újabb szerencsétlenség! Kisiklott egy francia szuperexpressz

Forrás: AFP/Frederick Florin -
halál expresszvonat szuperexpressz sebesség baleset vonat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem elég, hogy egész Franciaország dermedt sokkban van a tegnap esti merényletek miatt, ma újabb tragédia érte a franciákat: kisiklott egy szuperexpressz Strasbourg közelében, a balesetnek eddig öt halottja van. 

Minden bizonnyal sebességtúllépés miatt futott le a pályáról, és gyulladt ki egy TGV Strasbourg közelében. Mentőosztagok (köztük búvárok és helikopterek) érkeztek a helyszínre, a BBC pedig úgy tudja, hogy a balesetnek legalább öt halottja és hét sérültje van. Más hírforrások 60 sérültről számoltak be - írja az Origo.

Forrás: AFP/Frederick Florin

A szerencsétlenség a Párizs–Strasbourg vonal egyik jövőre átadni tervezett sínpárján történt, így a tesztvonaton technikusok utaztak. Az AFP hírügynökség szerint a jármű túllépte a megengedett sebességet, a kisiklás után pedig a sínek mellett haladó Rajna–Marne-csatornába futott. A szerencsétlenségnek elvileg nincs köze a párizsi merényletekhez.

Fenyegetés miatt átkutattak egy Franciaországba tartó repülőgépet Hollandiábanhttp://www.life.hu/news/20151114-fenyegetes-miatt-atkutattak-egy-franciaorszagba-tarto-repulogepet-hollandiaban.htmlFenyegetés miatt még indulás előtt kiürítettek és átkutattak egy Franciaországba tartó repülőgépet az amszterdami Schiphol repülőtéren - jelentette holland hatósági forrásokra hivatkozva a belga sajtó. News--A háborúban hagyták végtagjaikat, most meztelenül mutatták meg testüket a veteránokhttp://www.life.hu/news/20151113-michael-stokes-fotos-amputalt-es-meztelen-veteranokrol-keszitett-fotosorozatot.htmlA fotós Michael Stokes férfi és női veteránokat fotózott, akiknek egy közös jellemzőjük van: valamelyik végtagjukat otthagyták a háborúban. News--Világhírű focisták és edzők gyászolják Fülöp Mártont - Így búcsúztak tőlehttp://www.life.hu/news/20151114-fulop-marton-rakban-elhunyt-magyar-labdarugot-vilaghiru-focistak-es-edzok-gyaszoljak.htmlAhogyan arról korábban a Life.hu is beszámolt: hosszan tartó, súlyos betegséget követően 32 éves korában hunyt el az ismert labdarúgó, Fülöp Márton. Világhírű focisták és edzők gyászolják a fiatal kapust. NewsAFPHátborzongató természeti jelenség: így lélegzik a Föld – Videóhttp://www.life.hu/news/20151113-mozgott-a-talaj-egy-kanadai-erdoben-hatborzongato-video.htmlNem mindennapi látványt rögzített egy turista, aki Kanada egyik erdejében járva lett figyelmes a jelenségre. News--Zabálnivaló! Így imádja gazdáját a kicsi szamár - Videó!http://www.life.hu/news/20151113-ilyen-aranyos-szamarat-meg-nem-lattal-ugy-bujik-mint-egy-kiscica-video.htmlElképesztően aranyos felvételre bukkantunk a legnagyobb közösségi portálon. Ilyen cuki szamarat még nem láttunk! NewsOrigoDe kínos! Premier plánban szakadt szét a sportoló nadrágjahttp://www.life.hu/news/20151113-egy-bobozo-sportolono-nadragja-a-verseny-elott-szakadt-szet-a-feneken-video.htmlMinden bobozó rémálmát valósította meg egy brit sportolónő, akinek a verseny előtt reccsent szét a ruhája – ráadásul nem éppen a legjobb helyen. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.