Csobot Adél Sztárban sztár Carly Rae Jepsen ájulás terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen elánnal játszotta a Sztárban sztár színpadán a szerelmes nőt Csobot Adél, aki Carly Rae Jepsen ismert számát, a Call Me Maybe-t adta elő. És még egy rendkívül sármos partnere is volt a színpadon. 

"Teljesen elájultam, amikor megláttam, hogy egy hasonló, kidolgozott testű férfit hívták a produkcióhoz, mint amilyen az eredeti videoklipben szerepel" - mondta még a próbák során Csobot Adél. Az állapotos énekesnő elárulta: mindig nagyon jó érzés szerelemről énekelni, főleg szerelmesen.

Havas Henrik szerint Adél jól hozta a lökött csajt a klipben, a zsűri többi tagja azonban nem volt maradéktalanul elégedett vele. Majka hiányolta belőle az energiát, ami eredetileg megvan benne. Bereczki Zoltán szerint pedig kicsit a hang is csúszott néhol. Ettől függetlenül szép pontszámokat zsebelt be.

Dolly bevezette Csobot Adélt az ötvenes évek rejtelmeibehttp://www.life.hu/sztarok/20151113-dolly-bevezette-csobot-adelt-az-otvenes-evek-rejtelmeibe.htmlCsobot Adél még tervben sem volt, amikor 35 éve Dolly már sikerre vitte a Sztárban sztár vasárnapi adásában színpadra kerülő slágerét. Adélnek ez a korszak maga a történelem, ezért Dolly személyesen vezette be őt az akkori zenei élet rejtelmeibe. TV + Sztárok--Hónaljnyalogatás és pucérkodás – Újabb botrányos fotósorozaton Miley Cyrushttp://www.life.hu/sztarok/20151114-miley-cyrus-enekesnot-terry-richardson-fotos-fenykepezte-meztelenul.htmlA Disney-sztárból lett vetkőzőművész énekesnő ezúttal a világhírű fotós, Terry Richardson kamerája előtt pucérkodott egy sort. TV + SztárokOrigoTrükkösen szokott le a cigiről Tolvai Renihttp://www.life.hu/sztarok/20151113-tolvai-renata-enekesno-leszokott-a-dohanyzasrol.htmlKulcsár Edina showroomján futott össze riporterünk Németh Máté Tolvai Renivel. Az énekesnő arról beszélt, hogy immár 2 hete nem dohányzik. Hozzátette, eddig is csak napi pár szálat szívott, de rosszul viselte, hogy függ bármitől is. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huJakupcsek Gabriella: „Nem vagyok módos ember"http://www.life.hu/sztarok/20151113-jakupcsek-gabriella-musorvezeto-arrol-meselt-miert-nincs-felretett-penze.htmlA műsorvezető anyagi helyzetéről és a spóroláshoz való hozzáállásáról vallott.TV + Sztárok--Csúfosan lebőgött VV Cristofel a Got Talentbenhttp://www.life.hu/sztarok/20151113-vv-cristofel-az-rtl-klub-a-hungarys-got-talent-adasaban-csufosan-lebogott.htmlIsmerős arc bukkant fel a tehetségkutató kulisszái mögött, a balhés srác kis társával énekelt, de bár ne tette volna!TV + Sztárok--Hű, de kínos! Főzés közben égette meg péniszét Jamie Oliverhttp://www.life.hu/sztarok/20151113-jamie-oliver-brit-sztarszakacs-fozes-kozben-egette-meg-peniszet.htmlMeztelen szakácsnak lenni nem csupán kiváltság, hanem nagyon veszélyes is. A britek kedvenc sztárséfje megosztotta élete legszörnyűbb főzés közben történt élményét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.