Wolf Katinak kellett távoznia a Sztárban sztárból

TV2 Peter Sramek Sztárban sztár Wolf Kati
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen produkciókat láthattunk most is a Sztárban sztár színpadán, ezúttal azonban Wolf Katinak kellett búcsúznia a műsortól. 

Már csak négy énekes menetelhet tovább a verseny döntőjének első fordulójába, miután Wolf Kati ma este kiesett a Sztárban sztárból. A nézők azért nem szomorkodhattak, hiszen Kati két nagyszerű produkcióval, egy Beyoncé- és egy Celine Dion-dallal búcsúzott az adástól.

Jövő héten tehát négy versenyzővel folytatódik a műsor: Gáspár Laci Demjén Ferenc bőrébe bújik, Tóth Gabi Sub Bass Monstert fogja a színpadra varázsolni, míg Csobot Adél Oszvald Marika, Peter Srámek pedig Lou Bega bőrében fog a közönség elé járulni.

Tóth Gabi dühös Madonnává változotthttp://www.life.hu/sztarok/20151115-toth-gabi-a-tv2-sztarban-sztar-enekesnoje-duhos-madonnava-valtozott.htmlNagyon vártuk az énekesnő, hogyan hozza majd Madonnát a Sztárban sztárban, nos a kissé modoros produkció hozta a szintet. TV + Sztárok--Izzott a levegő Harry herceg és Kylie Minogue közötthttp://www.life.hu/sztarok/20151114-harry-herceg-es-kylie-minogue-popenekesno-kozott-izzott-a-levego-a-royal-variety-performance-on.htmlA 47 éves pophercegnő szexi showgirl-jelmezben üdvözölte lelkesen a brit királyi trón sármos örökösét a londoni Royal Variety Performance-on. TV + SztárokOrigoKirály Viktor: "Nem szerettem volna már tovább versenyezni"http://www.life.hu/sztarok/20151115-kiraly-viktor-nem-szeretett-volna-mar-tovabb-versenyezni-a-the-voiceban.htmlIgazán meglepően nyilatkozott kieséséről Király Viktor, aki elárulta: egyáltalán nem bánja, hogy számára befejeződött a The Voice. TV + Sztárok--Rubint Rékáról életnagyságú festmény készülthttp://www.life.hu/sztarok/20151113-rubint-rekarol-eletnagysagu-festmeny-keszult-dardai-peter-muve.htmlEzt sem mindenki mondhatja el magáról.TV + SztárokFotó: Szabó Balázs/Life.huSosem látott fiatalkori kép került elő Madonnáról - Megdöbbentő fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151114-madonna-fiatalkori-kepet-osztott-meg-magarol.htmlAkár egy kisfiú, úgy fest azon a fiatalkori képen Madonna, melyet Instagram oldalán osztott meg rajongóival. TV + Sztárok--Árpa Attila miatt fejezte be a tévézést Frei Tamás - Megdöbbentő vallomás! http://www.life.hu/sztarok/20151114-frei-tamas-arpa-attila-miatt-fejezte-be-a-tevezest-arulta-el-friderikusz-sandornak.htmlMegdöbbentő titokról rántja le a leplet az Összezárva Friderikusszal című műsor legújabb vendége, Frei Tamás, aki elárulta: annak idején többek közt Árpa Attila miatt hagyta abba a tévézést. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.