Debreczeni Zita elárverezi barátnőjét

Forrás: Vatera.hu -
fotó Dukai Regina főiskola Debreczeni Zita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hosszú ideje fotósként dolgozó Debreczeni Zita 19 éves kora óta ismeri Dukai Reginát, akit – barátság ide vagy oda - elárverez. Igaz, jótékonysági célra, és Regina is támogatja. De miért is?

Debreczeni az egyik internetes oldalon bocsátotta árverésre Reginát, azaz Reginának egy olyan exkluzív fotóját, amit főiskolás korában készített az akkor már sikeres modellről. A piros gumicsizmás képből összesen kettő készült; az egyik Zitánál maradt, a dedikált példányt pedig az viheti, aki a legtöbbet adja érte.

Forrás: Vatera.hu

"Reginát még a diplomamunkámhoz fotóztam. Három osztályzatból állt össze a diplomám: elméleti vizsga, maga a diplomamunka és a három év alatt készített fotóanyagokat kellett átadni a konzulensnek, aki ezt a fotómat is kiválasztotta. Emlékszem, még Regina divatkollekciójához készítettem a képet, kettő került kinyomtatásra. Az egyiket emléknek megtartottam, a másik megy az árverésre. Egykori főiskolám, a BKF, ami azóta új nevet kapott, elárverezi a korábbi nevéhez főződő tárgyait, az árveréshez pedig a híressé vált egykori hallgatók is csatlakoztak. Rajtam kívül az RTL Klub híradósa, D. Tóth András is felajánlott egy személyes tárgyat: a nyakkendőjét, amiben diplomázott "- magyarázta Zita.

Forrás: Facebook/Zita Debreczeni Photography

"Regina örömmel dedikálta a róla készült képet, tudja, hogy a befolyt összeget jótékonysági célra szánják. Egy rászoruló középiskolás diák 1 éves, külföldi tanulását támogatják ösztöndíj formájában. A klassz kis piros csizma, ami a kép védjegye lett, Regina magántulajdona a mai napig. A fotó 30x40 cm-es, ami valószínűleg egy Regina-fanhoz fog kerülni, hogy a szobája falát díszítse. A kikiáltási ár tízszeresére ment már fel a licit, és még nincs vége az árverésnek. Érdekesség, hogy amikor készült a kép, még mindketten a közismert, magyar divatcég arcai voltunk, én ma már csak fotósként dolgozom nekik, Regina pedig továbbra is kollekciót tervez" - tette hozzá Zita.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.