Az özvegy férj felháborodott, amiért Caitlyn Jenner kapta elhunyt felesége bátorságdíját

Forrás: AFP/Kevin Winter -
kimenekítés halál terrortámadás rendőrnő Bruce Jenner szeptember 11. Caitlyn Jenner bátorság elismerés New York World Trade Center
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
James Smith felesége, Moira a szeptember 11-i terrortámadások alatt bátorságáért kapta a Glamour Women of the Year elismerését – pontosan azt, amelyet idén a transznemű ikon nyert el.

Moira Smith egyike volt azon rendőröknek, akik a 2001. szeptember 11-i terrortámadáson több tucat ember életét mentették meg, miután segítettek a kettes számú torony evakuálásában.

Forrás: AFP/Kevin Winter

A rendőrnő azonban nem élte túl a szerencsétlenséget: az épület összedőlt, ő pedig a romok között életét veszítette. A New York-i Moirát a posztumusz elismerést kapott tettéért és bátorságáért a 2001-es Glamour Women of the Year gálán – pont ugyanabban a kategóriában, amelyben idén a transznemű ikonná vált Caitlyn Jennfer győzedelmeskedett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.