Az özvegy férj felháborodott, amiért Caitlyn Jenner kapta elhunyt felesége bátorságdíját

Forrás: AFP/Kevin Winter -
kimenekítés halál terrortámadás rendőrnő Bruce Jenner szeptember 11. Caitlyn Jenner bátorság elismerés New York World Trade Center
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
James Smith felesége, Moira a szeptember 11-i terrortámadások alatt bátorságáért kapta a Glamour Women of the Year elismerését – pontosan azt, amelyet idén a transznemű ikon nyert el.

Moira Smith egyike volt azon rendőröknek, akik a 2001. szeptember 11-i terrortámadáson több tucat ember életét mentették meg, miután segítettek a kettes számú torony evakuálásában.

Forrás: AFP/Kevin Winter

A rendőrnő azonban nem élte túl a szerencsétlenséget: az épület összedőlt, ő pedig a romok között életét veszítette. A New York-i Moirát a posztumusz elismerést kapott tettéért és bátorságáért a 2001-es Glamour Women of the Year gálán – pont ugyanabban a kategóriában, amelyben idén a transznemű ikonná vált Caitlyn Jennfer győzedelmeskedett.

Ez a francia fiú készítette a párizsi merénylet után milliók által posztolt képethttp://www.life.hu/kult/20151116-jean-jullien-muvesz-rajzolta-az-eiffel-tornyot-bekejelkent-abrazolo-kepet-a-parizsi-merenylet-utan.htmlPolitikusok, hírességek, hétköznapi emberek posztolták a Pray for Paris hashtaggel azt a rajzot, amelyen az Eiffel-torony látható békejellé alakítva. Most az is kiderült, ki alkotta meg a péntek esti terrortámadások szimbólummá vált képet. Kult--Mellbimbót villantott Kendall Jenner – Fotó!http://www.life.hu/trend/20151105-kendall-jenner-mellbimbovillantos-fotoval-unnepelte-40-millios-rajongotaborat.htmlNagyon szexi képet posztolt Instagram-oldalára a fiatal modell - még mellbimbóját is kivillantotta rajta. TrendOrigoGyász! Unokatestvérét vesztette el a merényletben a francia válogatott focistájahttp://www.life.hu/news/20151116-lassana-diarra-a-francia-valogatott-focistaja-unokatestveret-vesztette-el-a-parizsi-merenyletben.htmlGyászol Lassana Diarra, a francia válogatott focistája, aki a merénylet estéjén 80 percet játszott a Németország elleni meccsen. News--Híres tucatlány, vagy igazi zseni? A születésnapos Kendall Jenner útja a legnagyobb kifutókrahttp://www.life.hu/trend/20151102-kendall-jenner-a-modellvilag-elvonalaba-kerult-19-eves-korara.htmlA ma 19 éves Kendall Jenner röpke két év alatt került a modellvilág élvonalába. Ehhez természetesen az is kellett, hogy a nővérei által világhírűvé tett Kendall-Kardashian családba szülessen. Kendall nagyon jól élt ezzel a kezdeti előnyével, és a botrányhősködés helyett az álmai megvalósítására használta fel. Így lehet, hogy ma már a világ legfontosabb divatmárkáinak dolgozik, és ott van a legnagyobb kifutókon is. De hogyan indult ez az egyre fényesebb karrier, és vajon megérdemeltek-e a sikerei? TrendOrigoRangos díjat kapott egy újabb magyar filmhttp://www.life.hu/kult/20151110-a-szerdai-gyerek-cimu-magyar-film-rangos-dijat-kapott.htmlA Karlovy Vary-ban már több díjat bezsebelő Szerdai gyerek című film ezúttal Cottbusban is nagy sikert aratott. Kult--5 káprázatos estélyi ruha a berlini Bambi díjátadónhttp://www.life.hu/trend/20151112-kaprazatos-estelyi-ruhak-a-berlini-bambi-dijatadon.htmlA Bambi-díjátadó a legrangosabb médiaesemény Németországban, ahol idén is számtalan világsztár tette tiszteletét. Káprázatos estélyikben nem volt hiány - mutatjuk is 5 kedvencünket! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.