Megtört Benzema! Beismerő vallomást tett a Real Madrid játékosa

Forrás: AFP -
játékos szexvideó zsarolás focista Karim Benzema beismerő vallomás futballsztár Mathieu Valbuena
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eddig határozottan tagadta, hogy köze lenne a csapattársa, Mathieu Valbuena elleni szexvideós ügyhöz, a napokban azonban elismerte: közvetített a zsarolásban.

November 5-én nyilvánosságra került a telefonbeszélgetés, amelyben Karim Benzema és gyerekkori barátja, Karim Zenati 20 percen át beszélgettek Benzema csapattársát, Mathieu Valbuenát érintő szexvideós zsarolásról.

Mathieu Valbuena és Karim Benzema Forrás: AFP

Bár Benzema ügyvédje ezután perrel fenyegetett mindenkit, nemrég kiderült, hogy még a felvétel nyilvánosságra kerülése előtt beismerő vallomást tett a Real Madrid 27 éves játékosa - írja az ASNews. A rendőrségnek tett vallomásában elmondta: ő volt a kapocs Zenati és csapattársa, Valbuena között, indoklása szerint azért tett ilyet, mert nagyon szereti a bűnözővé vált gyerekkori barátját, akit végig támogatott akkor is, amikor még a börtönben volt, és csak jót akart neki azzal, hogy segít egy törvényellenes ügyben.

A bűnözők 150 ezer eurót (46,75 millió forintot) követeltek a Lyon focistájától azért, hogy ne kerüljön nyilvánosságra a felvétel, amelyen barátnőjével szexelt.

Újabb dráma Ferihegyen: Részlegesen evakuálták a 2A terminálthttp://www.life.hu/news/20151116-ujabb-drama-ferihegyen-gazdatlan-csomag-miatt-panikoltak-reszlegesen-evakualtak-a-2a-terminalt.htmlA budapesti repülőtéren a múlt hét elején csődöt mondott az informatikai rendszer, vasárnap este pedig egy gazdátlan csomag okozott riadalmat.News--Gyász! Unokatestvérét vesztette el a merényletben a francia válogatott focistájahttp://www.life.hu/news/20151116-lassana-diarra-a-francia-valogatott-focistaja-unokatestveret-vesztette-el-a-parizsi-merenyletben.htmlGyászol Lassana Diarra, a francia válogatott focistája, aki a merénylet estéjén 80 percet játszott a Németország elleni meccsen. News--Meglepő! Flavio Briatore nem akarja meglátogatni Michael Schumacherthttp://www.life.hu/news/20151115-flavio-briatore-fel-tole-hogy-meglatogassa-michael-schumachert.htmlNem képes meglátogatni egykori főnöke Michael Schumachert: Flavio Briatore ugyanis fél, hogy milyen látvány fogadja az egykori pilóta betegágyánál. News--Világhírű focisták és edzők gyászolják Fülöp Mártont - Így búcsúztak tőlehttp://www.life.hu/news/20151114-fulop-marton-rakban-elhunyt-magyar-labdarugot-vilaghiru-focistak-es-edzok-gyaszoljak.htmlAhogyan arról korábban a Life.hu is beszámolt: hosszan tartó, súlyos betegséget követően 32 éves korában hunyt el az ismert labdarúgó, Fülöp Márton. Világhírű focisták és edzők gyászolják a fiatal kapust. NewsAFPPánik tört ki a párizsi République térenhttp://www.life.hu/news/20151115-parizsi-merenylet-teves-hirek-miatt-panik-tort-ki-a-parizsi-republique-teren.htmlIsmeretlen okokból pánik tört vasárnap este a párizsi République (Köztársaság) téren, ahol ismét ezrek gyűltek össze, hogy a merényletek halálos áldozataira emlékezzenek. News--A világhírű focista, Gary Neville hajléktalanokat fogadott be az otthonábahttp://www.life.hu/news/20151026-gary-neville-vilaghiru-focista-a-manchester-united-jatekosa-30-hajlektalan-ferfit-fogadott-be-az.htmlA Manchester United játékosa megmutatta, hogyan lehet valódi segítséget nyújtani a rászorulóknak. A focista ugyanis hajléktalanoknak adta kölcsön a házát. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.