A színész állítólag az utóbbi két évben teljesen elzárta magát a külvilágtól, mert annyira rettegett, hogy nyilvánosság elé tárul betegségének titka.

Napok óta azt találgatják Hollywoodban, ki lehet az a HIV-pozitív sztár, akinek állítólag számtalan híres nővel volt dolga. A legfrissebb hírek szerint a szóban forgó színész nem más, mint Charlie Sheen, aki kedden fog kamerák elé állni, és bevallani eddig gondosan titkolt betegségét.

Charlie Sheen a Két pasi meg egy kicsi című sorozatbanForrás: Warner Bros.

Mint a Dialy Mail kiderítette, a Két pasi meg egy kicsi sztárja az utóbbi időben alig hagyta el otthonát, helyette privát partikat rendezett a négy fal között, ahová 25-30 ezer dollár összegében (nagyjából 7-8 millió forintért) férfi és női pornósztárokat hívott, hogy kokaint szívjanak, és az ő régi filmjeit nézzék együtt.

Exnői bevédték Charlie Sheent
Bree Olson pornószínésznő 2011-ben élt együtt Charlie Sheennel, elmondása szerint egyike volt a színész "istennőinek." Olson a napokban twittelte ki, hogy teszteltette magát a HIV-fertőzésre, az eredmény pedig negatív lett. Sheen egyik korábbi exe, Natalie Kenley szerint a világsztár nagyon óvatos és elővigyázatos volt, így bizonyára senkit sem sodort abba a veszélybe, hogy elkapja a fertőzést.

Az 50 éves Sheen állítólag annyira félt a lebukástól, hogy biztonsági őrökkel figyeltette a rendet, a hozzá hívott felnőttfilmeseknek pedig titoktartási szerződést kellett aláírniuk, mielőtt beléptek a sztár otthonába. Az elmúlt 6 hónapban sokat romlott az egészségi állapota. Nem azt mondom, hogy ennek bármi köze van a HIV-fertőzéshez, de úgy hallottam, nem néz ki túl jól.Sovány, sápadt, nem megy ki a napra, nagyon betegesen fest. Tele van kötésekkel a teste, sokszor vérzik. Ez van akkor, ha valaki sok kokaint szív" – mondta el a brit lapnak egy neve elhallgatását kérő pornófilmes rendező és producer.