Nem ez az első eset, hogy a macsó tilosban jár. Nyáron azzal gyanusították meg, hogy autójával mozgáskorlátozottaknak fenntartott helyen állt, ráadásul alvó kislányát is a kocsiban hagyta. Most újra elkövette volna a korábbi hibáját?

Porschéval érkezett az egyik elegáns budapesti szállodába Berki Krisztián, aki úgy döntött, a bejáratnál található, rokkantaknak fenntartott parkolót veszi igénybe. A hotel személyzetének egyik munkatársa le is fotózta azt a német rendszámú luxusautót, amellyel az Édes élet sztárja érkezett - írja a Bors.

Forrás: Facebook/Krisztian Berki #aberki

"A londinerek szóltak nekünk, hogy tilosban parkol, ezért többször kértük őt arra, hogy ne álljon oda. Azt mondta, hogy neki fontos tárgyalása lesz, és csak rövid időre marad. Ehhez képest körülbelül 1,5 órát töltött az épületben" - árulta el a lapnak egy olvasó, aki azt is elmondta, a showman büntetlenül megúszta az esetet, mivel a hotel magánterületéhez tartozik a parkoló is.

A lap megkérdezte Berkit, aki hasonlóképpen reagált, mint a legutóbbi ilyen esetkor: "A londiner javaslatára álltam a rokkanthelyre, és mint minden esetben, átadtam neki a slusszkulcsot. Ha mozgássérült érkezik, elparkol onnan."

Legközelebb nemcsak az ajtónállónak adok pénzt, hanem a szélvédőre is teszek egy tízezrest az olvasónak.

Krisztián, amikor korában egy másik lap olvasója fotózta le tilosban álló kocsiját, így nyilatkozott: "Máskor, ha ilyesmit lát a kedves olvasó-riporterük, akkor jöjjön oda hozzám, és adok neki egy tízest."