Bombafenyegetés miatt megszakította útját Amerikában az AirFrance légitársaság két járata, amelyek egyikén a magyar zenekar is utazott. Az együttes sajtósa, Bakó Csaba a Mokkának számolt be a részletekről.

Bakó Csaba telefonon elmondta: a gép, amelyen a Tankcsapda zenekar is utazott, Los Angelesből indult, körülbelül másfél-két óra repülőút után kényszerleszállást hajtott végre. Amikor leszállt a gép, egy terminálba terelték az utasokat, és ott tartózkodtak, amíg átvizsgálták a gépet- mondta el a Mokka reggeli műsorában Bakó Csaba, aki nem tartózkodott a gépen, és üzenetben kapta meg a történtekről szóló infókat a zenekar tagjaitól.

Robbantás és lövöldözés Párizsban

November 13-án Párizs belvárosában összesen hat helyszínen követett el géppisztolyos, robbantásos támadásokat terroristák csoportja. Eddig legalább 120 halálos áldozatról tudnak, de elképzelhető, hogy ez a szám még nőni fog - a részletekről bővebben itt olvashatsz

A Tankcsapda szerint nem tört ki pánik, és türelmesen várakoztak a leszállított utasok. A teljes beszámolót alább tekintheted meg: