A Való Világ-nyertes másfél héttel ezelőtt az 51-es főúton hajtott Érsekcsanád és Baja között autójával, amikor belecsúszott egy közúti ellenőrzésbe.

Blikk információ szerint, mivel zavart volt a viselkedése, okmányainak ellenőrzése után kiszállították az autójából, és megkérték a rendőrök, hogy pakolja ki a zsebeit. Aurelio ezt megtette, majd ezt köve­tően a zsaruk megmotozták.

Ekkor került elő az alufóliába csomagolt fehér por, majd az autó átvizsgálása során egy tárolórekeszbe rejtve még több drogot találtak, így bevitték az őrszobára.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

„Az ilyen ügyekben szokásos protokollt követve kiszálltak a kollégák a férfi otthonába is, és házkutatást tartottak. Ott is találtak kábítószergyanús anyagokat. Egy önzáros zacskóban fehér port és három másik zacskóban zöld növényi származékot. A lakás tüzetes átvizsgálása során találtunk egy feltételezhetően kábítószerrel szennyezett digitális mérleget is, amelyet a drog mérésére használhattak” – mondta a Blikknek a rendőrség egyik illetékese.

Fehér poros zacskókat és növényi származékokat találtak nálaForrás: police.hu

Az őrszobán elvégzett gyorsteszt kimutatta, hogy kábítószerzt fogyasztott, ezután orvoshoz vitték, hogy elvégezzék rajta a szokásos vér- és vizeletvizsgálatot. Kábítószer birtoklás megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást a bajai rendőrök Aurelio ellen. A mérleg és a kábítószer kiszerelése miatt nincs kizárva, hogy a rendőrökben felvetődik a gyanú, esetleg nem csupán saját használatra volt nála drog – ez pedig tovább bonyolíthatja az ügyet, és súlyosabb büntetést vonhat után. 

Nagyobb tételben is találtak nála drogotForrás: police.hu