Kerékpározás víz alatt – most már ilyen is van!

Forrás: NORTHFOTO -
hideg búvár oxigénpalack bringa kerékpározás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy fenegyerekekből álló csoport tagjai a jéghideg víz mélyén bringáztak, búvárpalackok nélkül.

A világ legnagyobb édesvízi tavában, a Baikal tavon, Dél-Szibériában embert próbáló mutatványba kezdett pár férfi, akik biciklivel pattantak vízbe. Kilencven másodpercig bírták a jéghideg vízben a kerékpáron. Az egyedülálló mutatványról fotó is készült.

Forrás: NORTHFOTO
Lövöldözés volt Kölnben - egy ember meghalt, többen megsebesültekhttp://www.life.hu/news/20151120-lovoldozes-volt-a-nemetorszagi-kolnben-egy-ember-meghalt-tobben-megsebesultek.htmlA németországi városban pénteken hajnalban lövések dördültek, egy ember meghalt, hárman pedig megsebesültek. NewsThinkstock"Muszlim vagyok, de azt mondják rólam, hogy terrorista. Megbízol bennem?" http://www.life.hu/news/20151120-meghato-kezdemenyezest-csinalt-egy-muszlim-ferfi-tobben-is-sirva-megoleltek.htmlEzzel az üzenettel szerette volna felhívni a figyelmet a társadalmi megbélyegzés ellen egy férfi Párizs egyik forgalmas utcáján. Arra kérte az embereket, hogy ha nem félnek tőle, öleljék meg. NewsOrigoBorzalmas! Édesanyja karjában ölték meg az ikrekethttp://www.life.hu/news/20151119-edesanyja-karjaban-oltek-meg-az-ikreket-a-kegyetlen-gyilkos-a-no-parja-volt.htmlA kegyetlen gyilkos - aki egyébként az anya párja volt - arra kényszerítette a nőt, hogy nézze végig gyermekei halálát. News--Rideg Richárd: "Elmebetegnek gondolnak, mivel otthon hat kukám van"http://www.life.hu/news/20151119-rideg-richard-a-bringas-musorvezeto-adta-at-az-idei-ozone-zold-dijakat.htmlMagyarország legnézettebb közösségi tévécsatornája, az Origo Zrt. égisze alá tartozó OzoneNetwork minden évben átadja az általa alapított elismeréseket, az Ozone Zöld-díjakat. Az idén hatodik alkalommal megrendezett díjátadót a csatorna egyik népszerű műsorvezetője, Rideg Richárd vezette illetve ő maga adta át a díjakat a környezettudatos újítások éllovasainak. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoHoltan találták a világhírű sprinternőt, Julia Balikináthttp://www.life.hu/news/20151120-holtan-talaltak-a-vilaghiru-sprinternot-julia-balikinat.htmlA korábban fehérorosz színekben versenyző sprinternő eltűnését októberben jelentették be, a nyomozás azóta a végére ért - a nőt a napokban Minszk környékén, műanyag zsákba tekerve, mohával eltakarva, holtan találták meg. News--Lewis Hamilton letaszíthatja a trónról Michael Schumachert?http://www.life.hu/news/20151120-lewis-hamilton-megdonteti-michael-schumacher-rekordjat-ugy-forma-1-sztar-van-szuletoben.htmlA visszavonult skót versenyző, David Coulthard szerint a brit pilóta megdöntheti a lassan két éve lábadozó Schumacher egykori hét vb győzelmét. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.