Dráma Bamakóban! 170 embert ejtettek túszul

Forrás: Thinkstock -
terrorista hotel halott támadás Bamako túszdráma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Péntek reggel több fegyveres támadott meg egy bamakói hotelt Maliban. A hely üzemeltetője szerint körülbelül 170 ember esett fogságba, ebből 140 vendég, és 30 alkalmazott. 

A Radisson Hotelben zajló túszdráma eddig 3 áldozatot szedett. A környéket bekerítették, a helyszínen vannak az ENSZ-békefenntartói, a mali rendőrség és a katonaság is. A fegyveresek a kertben kezdtek el először lövöldözni, majd az épületbe mentek. Egy szemtanú azt nyilatkozta, hogy tíz terrorista tört be az épületbe, akik Allah akbar! felkiáltással mentek be.

Kövesse az eseményeket percről percre az Origón!

Megdöbbentő! Vécéétterem nyílt Moszkvábanhttp://www.life.hu/news/20151120-moszkvaban-nyilt-meg-az-elso-toalett-tematikaju-etterem-ahol-vecekbol-esznek-az-emberek.htmlNagyon bizarr tematika köré építették fel annak a moszkvai étteremnek a kínálatát, ahol minden a toalettek körül forog. News--Borzalmas! Édesanyja karjában ölték meg az ikrekethttp://www.life.hu/news/20151119-edesanyja-karjaban-oltek-meg-az-ikreket-a-kegyetlen-gyilkos-a-no-parja-volt.htmlA kegyetlen gyilkos - aki egyébként az anya párja volt - arra kényszerítette a nőt, hogy nézze végig gyermekei halálát. News--A Wizz Air felfüggeszti az egyiptomi hurghadai járatáthttp://www.life.hu/news/20151119-a-wizz-air-felfuggeszti-a-budapestrol-az-egyiptomi-hurghadaba-tarto-jaratait.htmlNovember 28-tól határozatlan időre felfüggeszti Budapest és az egyiptomi Hurghada közötti járatát a Wizz Air - írja az MTI. NewsOrigoRideg Richárd: "Elmebetegnek gondolnak, mivel otthon hat kukám van"http://www.life.hu/news/20151119-rideg-richard-a-bringas-musorvezeto-adta-at-az-idei-ozone-zold-dijakat.htmlMagyarország legnézettebb közösségi tévécsatornája, az Origo Zrt. égisze alá tartozó OzoneNetwork minden évben átadja az általa alapított elismeréseket, az Ozone Zöld-díjakat. Az idén hatodik alkalommal megrendezett díjátadót a csatorna egyik népszerű műsorvezetője, Rideg Richárd vezette illetve ő maga adta át a díjakat a környezettudatos újítások éllovasainak. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoElveszítheti a munkáját a 81 éves színész, Harkányi Endrehttp://www.life.hu/news/20151119-mar-nem-tagja-a-vigszinhaznak-harkanyi-endre-csak-szerepekre-szerzodtetik.htmlMegdöbbentő kijelentést tett Harkányi Endre: már nem tagja a Vígszínháznak, csak szerepekre szerződtetik a Kossuth-díjas színészt. News--A párizsi terrortámadás óta először szólalt meg érdemben az Eagles of Death Metal zenekarhttp://www.life.hu/news/20151119-a-parizsi-tragedia-ota-eloszor-szolalt-meg-az-eagles-of-death-metal-zenekar.htmlMég mindig elborzasztják őket a Párizsban történtek, de bíznak abban, hogy a szeretet elhomályosítja a gonoszt. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.