Jennifer Lawrence promóció Az éhezők viadala: A kiválasztott - 2. rész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Izgalmában megsebesítette egyik ujját a színésznő. Ez önmagában még nem túl érdekes, ám a Jenről készült videó igen!

Hetek óta a világot járja Jennifer Lawrence és Az éhezők viadala stábja, hiszen a legnagyobb világvárosokban képviselik a sorozat befejező részét. A sok utazás miatt a színésznő nem aludt túl jól mostanában, éppen ezért iszonyatosan örült, amikor végre kipihente magát egy repülőn. A boldogságát egy videó is megörökítette:

JLaw Conan O'Brien műsorában mesélte el, hogy a szállodákban alig maradt idő az alvásra, ám az egyik 12 órás repülőúton végre aludt, örömében pedig megsebesítette egyik lábujját. Reméljük, ennél komolyabb baja sosem lesz a színésznőnek, a videót mindenesetre érdemes megnézni!

10 dolog, ami miatt imádjuk Lawrence kisasszonyt

Nem csak remek színésznő, de iszonyúan vicces és stílusa is van-itt összeszedtük, miért is ő az egyik kedvencünk a filmvilágban.

Aurelio: "Drogoztam, de nem vagyok bűnöző"http://www.life.hu/sztarok/20151121-aurelio-drogoztam-de-nem-vagyok-bunozo.htmlAhogy a Life.hu is beszámolt róla, rengeteg kábítószergyanús anyagot találtak Aurelionál. A VV6 győztese börtönbe is kerülhet.TV + Sztárok--Új fordulat Som-Balogh Edina pornóperében http://www.life.hu/sztarok/20151121-som-balogh-edina-a-baratok-kozt-szinesznoje-pornopereben-uj-fordulat.htmlAhogy azt idén nyáron a Life.hu is megírta, visszaéltek a gyönyörű sorozatszínésznő jogaival egy pornóújságban. Most azonban új fejlemények történtek az ügyben. TV + Sztárok--Balázs odapörkölt Fluor Tominakhttp://www.life.hu/sztarok/20151121-fluor-tominak-meggyult-a-baja-egy-feladattal.htmlSzombaton egy csapatban teszi próbára magát Kiss Ramóna, Fluor Tomi és Istenes Bence.TV + Sztárok--Ördög Nóra: "Üzleti szempontból nem beszélhetünk nagy sikerről"http://www.life.hu/sztarok/20151120-ordog-nora-es-kasza-tibor-tevesek-es-sikeres-fiatal-vallalkozok.htmlÖrdög Nóra és Kasza Tibi: két profi tévés és egyben két profi vállalkozó. A műsorvezetés mellett Nóra például már öt éve saját vállalkozást is működtet, Kasza Tibi pedig jelenleg a a márkaépítésből igyekszik a lehető legtöbbet kihozni. TV + SztárokFotó: Margitay Klára/Life.huÉletveszélyes kalandon van túl a Megasztár felfedezettje, Mujahid Zolihttp://www.life.hu/sztarok/20151119-mujahid-zoli-enekes-eletveszelyes-kalandon-van-tul-az-eletet-kockaztatta-hogy-lassa-a-machu-picchut.htmlAz énekes nemrég tért haza dél-amerikai útjáról, ahol majdnem lecsúszott a világ hét csodája között számon tartott Machu Picchu meglátogatásáról, mert tüntetés tört ki a városban, ahonnan indultak. TV + Sztárok--Börtönbe kerül Aurelio? Rengeteg drogot találtak nála!http://www.life.hu/sztarok/20151120-aurelio-valo-vilag-nyertesnel-rengeteg-drogot-talaltak.htmlA Való Világ-nyertes másfél héttel ezelőtt az 51-es főúton hajtott Érsekcsanád és Baja között autójával, amikor belecsúszott egy közúti ellenőrzésbe. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.