Lement az utolsó válogatóadás a Got Talentből, de volt egy kis feszültség két zsűritag között.

A Hungary's Got Talent kissé hosszúra nyújtotta a nagyrészt egyforma castingszakaszt, de mindenki fellélegezhet, mert jövő szombattól már élő show-k jönnek, a szerencsétlen, ügyetlen exhibicionisták mellőzésével. A hosszú zsűrizés azonban szellemileg lefárasztotta az ítészeket is - írja az Origo.

Csuja Imre alaposan megbántotta Horgas EsztertForrás: RTL

Csuja Imre például többször belekötött Horgas Eszterbe, mondván, a nő rosszul látja a produkciókat, sokszor mond nemet igen helyett, egyáltalán: fura az ízlése. A fuvolaművész láthatóan megbántódott, sírt is egy sort a pihenőszobában, ahol a színész is érezte, hogy feszültség van.

"Megbántani nem akartalak téged, próbáltam tréfásan fogalmazni. Sajnálom, ha rosszul esett, de ebben a feszültségben nem tudok dolgozni" - magyarázta Csuja, aki úgy izzadt, mintha húsz percet ült volna a szaunában.

"Mindenki elmondhatja, amit gondol, de nem kérdőjelezhetjük meg, a másik mit látott, mit gondolt. Nem kérdőjelezheted meg a létem, mert ha ez lesz, akkor felállok és elmegyek. Nem hozhatsz ilyen helyzetbe" - válaszolta a könnyes szemű muzsikus, aki számolta az eseteket: négyszer hozta őt kellemetlen helyzetbe zsűritársa.

Fotó: Marton Szilvia/Origo
Horgas Eszter: „Az életem soha nem erről szólt, és most fáj…”
"Épp ki vagyok akadva bizonyos bulvárcikkek miatt, úgyhogy éjszaka nem alszom valami jól..."

A Life.hu sztárszerzője, Szily Nóra pár hete készített interjút Horgas Eszterrel, aki nyíltan és őszintén válaszolt a neki szegezett kérdésekre. Cikkünket itt érheted el.