Bereczki Zoli hevesen udvarolt Tóth Gabinak

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Tóth Gabi Bereczki Zoltán TV2 szexi Sztárban sztár dögös duett Szandi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bereczki Zoli szóhoz sem tudott jutni a Sztárban sztár vasárnapi adásában, Szandi és Tóth Gabi szexi duettje után.

A zsűritag szinte elpirulva bókolt Tóth Gabinak és Szandinak, akik dögös duettükkel kiütötték a biztosítékot a férfi zsűritagoknál.

„Ki nem ....-le, hogy ki, hogy énekelt, szépek vagytok lányok. Egyrészt Gabi maradjon így és nem csak lent, hanem a haj és az egész úgy jó, ahogy van" – mondta Bereczki Zoli.

Jesszus! Mi történt a szexi Chris Hemsworth csodás testével?http://www.life.hu/sztarok/20151123-chris-hemsworth-sokat-fogyott-egy-szerep-miatt.htmlRajongók milliói imádják Chris Hemsworth csodásra izmosított testét, ami szinte védjegyévé vált. A 32 éves színész egy szerep kedvéért azonban megvált kockahasától. TV + Sztárok--Gáspár Laci nyerné a Sztárban sztárt, ha ma véget ért volna a show!http://www.life.hu/sztarok/20151122-ime-a-sztarban-sztar-elodontojenek-vegso-listaja-csobot-adel-esne-ki.htmlA zsűri már elmondta, hogy kiket szeretne látni a végső döntőben, de itt csak a nézők szava számít. TV + SztárokOrigoDöglégy Zoli bekapta a legyet: Csobot és Pásztor a világ legvagányabb kismamái http://www.life.hu/sztarok/20151122-csobot-adel-es-pasztor-anna-a-vilag-legvaganyabb-kismamai.html"Olyan lányt szeretnék, mint az Adél" - mondta Pásztor Anna a produkció előtt. Adél Tunyogi Orsi bőrébe búlt, míg duettpartnere Ganxsta Zolee karakterét hozta. TV + Sztárok--Sosem gondoltuk volna: Peter Sramek nagy nőfaló letthttp://www.life.hu/sztarok/20151122-peter-sramek-lou-begakent-lepett-szinpadra-es-nagy-nofalo-lett-belole.htmlPeter Sramek, aki Pál Dénessel egyszer már jól felültetett minket, megint nagyot alkotott. És ahogy eddig sem, most sem volt egyszerű helyzetben. TV + Sztárok--Átverte rajongóit Adele - Mindenki ledöbbent a látványtól!http://www.life.hu/sztarok/20151122-adele-megviccelte-a-rajongoit-teljesen-elmaszkiroztak-az-enekesnot.htmlA BBC csinált egy meghallgatást az énekesnő hasonmásainak, akiknek azt ígérték, hogy ha jók lesznek, felléphetnek egy tribute show-n. Itt jelent meg Adele is, akit kicsit elmaszkíroztak a műsor készítői. TV + Sztárok--Dráma az RTL Klubnál: Egymásnak estek a Hungary's Got Talent ítészeihttp://www.life.hu/sztarok/20151122-csuja-imre-alaposan-megbantotta-horgas-esztert-egymasnak-estek-a-hungarys-got-talent-iteszei.htmlLement az utolsó válogatóadás a Got Talentből, de volt egy kis feszültség két zsűritag között. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.