Chase Kennedy 195 centiméter magas, amelyből 129 centimétert a lábai tesznek ki – ezzel állítása szerint megelőzi a 125 centis lábú amerikai rekordert, Holly Brutot.

A 22 éves Chase Kennedy állítja: hiába vallja magát a leghosszabb lábú lánynak Holly Brut, a maga 129 centiméteres virgácsaival őt illeti a megtisztelő cím. „Amikor láttam Holly videóját a tévében, teljesen lelombozódtam, mert arra gondoltam, lehet, hogy sokkal hosszabbak a lábai, mint az enyémek, és így soha nem lesz enyém a rekord.

Forrás: Northfoto

 

Aztán lemértem magam, és rájöttem, hogy az én lábaim hosszabbak, mint Hollyé– mondta el a Daily Mailnek adott interjújában a 195 centiméter magas Chase, aki bár modell szeretne volna lenni, az ügynökségek túl magasnak találták ahhoz, hogy valóra válhasson terve. „A legtöbb ügynökségnek 180 centiméter a határértéke magasságban.Így ha besétál hozzájuk egy 195 centiméteres valaki, mint én, azt mondják, tetszik nekik a külsőm, de utána hozzáteszik, nem tudnak velem mit kezdeni. Így aztán csak kisétálok az ajtón.Chase elmondása szerint a pasizás is nehezen ment ilyen méretekkel, a lány jelenleg boldog párkapcsolatban él 193 centiméter magas barátjával, Jasonnel.