Íme Holly, Amerika leghosszabb lábú nője - Elképesztő fotó!

Forrás: NORTHFOTO -
hosszú láb lány csúcs rekord Amerika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 20 éves lányt sokáig csúfolták furcsa kinézete miatt, ám mióta kiderült, hogy rekordot döntött, nagy népszerűségnek örvend.

Holly Burt lábai 127 centiméteresre nőttek, szóval joggal mondhatjuk, hogy az égig érnek. A lány egyébként ezzel csúcsot is döntött. Amerika leghosszabb lábát eddig Lauren Williams birtokolta, ám most Holly a babérjaira tört. A lányt sokáig csúfolták méretei miatt, ám amióta New Yorkba költözött boldog és kiegyensúlyozott.

Forrás: NORTHFOTO
Hógolyózni vagy napozni fogunk a hosszú hétvégén?http://www.life.hu/news/20151020-hogolyozni-vagy-napozni-fogunk-a-hosszu-hetvegen-idojarasjelentes-oktoberben.htmlBár egyelőre megállíthatatlanul ömlik az eső, az Időkép előrejelzése szerint a hét közepétől szárazabb légtömegek érkeznek fölénk, a hosszú hétvégén nyugodt őszi időre számíthatunk, több órás napsütéssel. NewsThinkstockKiszabadult Oscar Pistorius - Luxusvillában tölti ötéves házi őrizetéthttp://www.life.hu/news/20151020-egy-nappal-elobb-kiengedtek-oscar-pistoriust.htmlA tervezettnél egy nappal korábban, az éj leple alatt engedték ki a börtönből Oscar Pistoriust, aki nagybátjya luxusvillájában kezdte meg öt évig tartó házi őrizetét. News--Botrány a Bundesligában: az osztrák kapus súlyosan bántalmazta barátnőjéthttp://www.life.hu/news/20151020-botrany-a-bundesligaban-rene-swete-az-osztrak-kapus-sulyosan-bantalmazta-fojtogatta-baratnojet.htmlAz osztrák SV Grödig futballcsapat kapusa, a 25 éves René Swete a gyanú szerint súlyosan bántalmazta barátnőjét, fojtogatta, leköpte. A nő feljelentést tett a rendőrségen. NewsOrigoBrutális: egy nőt megerőszakoltak, két férfit a vízbe fojtottak Dél-Afrikábanhttp://www.life.hu/news/20151020-brutalis-egy-tarsasagot-tamadtak-meg-del-afrikaban-a-noket-megeroszakoltak-a-ferfiakat-vizbe.htmlDél-Afrika közbiztonság szempontjából az élhető országok listájának legvégén kullog: szinte naponta történnek brutális bűncselekmények. Legutóbb egy parkban sétáló baráti társaságot támadott meg egy tízfős fegyveres csoport – egy nőt megerőszakoltak mindenki szeme láttára, majd két férfit vízbe fojtottak. NewsOrigoElítélték a magyart, aki egy próbafülkében nyúlt magához Angliábanhttp://www.life.hu/news/20151019-probafulkeben-vegzett-onkielegitest-egy-magyar-angliaban.htmlNégy hét börtönt és pénzbüntetést kapott az a magyar férfi, aki Angliában egy próbafülkében nyúlt magához. Állítólag nem ez volt az eslő eset. NewsThinkstockMegdöbbentő! Lelkésznek tanul a móri mészárlás elítéltjehttp://www.life.hu/news/20151019-weiszdorn-robert-teologiat-tanul-lelkesz-lesz-belole.htmlElképesztő dolgot vett a fejébe a móri mészárlásért elítélt Weiszdorn Róbert, aki teológiát tanul, és azt határozta el, hogy börtönlelkész lesz belőle. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.