Bereczki Zoltán TV2 Sztárban sztár Tilla Majka nudista nudistastrand
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka és Bereczki Zoli egy őszinteségi játékot játszott Tillával, amely során pikáns titkok derültek ki a Sztárban sztár zsűritagjairól.

"Jártál már nudista strandon?" - tette fel a Sztárban sztár after műsorában a kérdést Tilla, amire Bereczki Zoli rávágta: "Gyerekek, Budakalászon laktam! Ott volt a nudi!" Erre pedig Tilla is rákontrázott: „Kamaszkoromban oda jártunk!".

Kiderült, mit csinálna Tolvai Reni, ha nem énekesnő lennehttp://www.life.hu/sztarok/20151124-kiderult-mit-csinalna-tolvai-reni-ha-nem-enekesno-lenne-sminkelne.htmlNem is gondolnád, milyen szakmát választott volna Tolvai Reni, ha nem nyeri meg a Megasztár 5 szériáját 2010-ben. Eláruljuk, mihez ért még legalább annyira, mint az énekléshez.TV + Sztárok--Karambolozott Földes Eszter – pedig nem is vezet a színésznő!http://www.life.hu/sztarok/20151125-foldes-eszter-szineszno-az-rtl-klub-valotarsak-cimu-sorozataban-karambolozott-most-azt-is-megtudtuk.htmlA Válótársak című sorozat második epizódja azzal ért véget, hogy a színésznő által alakított Vándor Szonja karambolozik, a Life.hu pedig megtudta, hogyan vették fel a jelenetet. TV + Sztárok--Ördög Nóra annyira izgult, majdnem "megfulladt"http://www.life.hu/sztarok/20151124-ordog-nora-nagyon-izgult-a-kocka-forgatasan.htmlÖrdög Nóra rutinos műsorvezetőként is tud annyira izgalmas helyzetbe kerülni, hogy lélegzetvisszafojtva izguljon. TV + Sztárok--Gesztesi Károly: "Az alkohol az én rabom"http://www.life.hu/sztarok/20151125-gesztesi-karoly-a-tv2-frizbi-hajdu-peterrel-cimu-musorban.htmlNemrégiben jelentette be Gesztesi Károly, hogy fél évre visszavonul, de most, a Frizbi Hajdú PÉterrel című műsorban interjút adott. TV + Sztárok--Liptai Claudia saját készítésű mikulásokkal hangolódik az ünnepekrehttp://www.life.hu/sztarok/20151124-liptai-claudia-ismet-nagyot-alkotott-igazi-cukrasz-valt-a-musorvezetobol.htmlA műsorvezető marcipánból készült hóemberei után, most a jó öreg Télapót alkotta meg. Lassan igazi mestercukrász válik belőle! TV + SztárokBrad Pitt vagy Ryan Gosling? Ez itt a kérdés!http://www.life.hu/sztarok/20151124-brad-pitt-szinesz-es-ryan-gosling-szinesz-egyutt-egy-kepen-a-nagy-dobas-film-premierjen.htmlHollywood két ügyeletes szívtiprója közös produkciójuk New York-i premierjén állt össze egy-két fotó erejéig, mi pedig nem tudjuk eldönteni, melyikük a sármosabb. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.