Már zsarolják a világsztárt pornóvideói nyilvánosságra kerülésével, amelyek egyikén feleségével és egy másik férfival hármasban csinálja, egy másik felvételen pedig egy transzszexuálissal fekszik le.

Sajtóértesülések szerint 5 szexvideó nyilvánosságra kerülése ellen küzd Charlie Sheen. Az 50 éves színész, aki múlt héten vallotta be, hogy ő az a HIV-pozitív hollywoodi sztár, akinek kilétéről egy egész világ találgatott, egyik felvételén exfeleségével, Brooke Muellerrel és egy harmadik férfival élvezi az édeshármas nyújtotta örömöket, egy másikon egy transzszexuálissal gyűrögeti a lepedőt, míg a harmadik videó tartalmáról pedig korábban itt írt bővebben a Life.hu.

Forrás: AFP/Jason Merritt

A Radar Online szerint Sheen mindent elkövet, hogy ne kerüljenek napvilágra a felvételek, ám ezt nem könnyítik meg videóinak főszereplői: úgy tudni, a hármas szexpartner férfi tagja már milliós nagyságrendű összeggel zsarolja a világsztárt.

Charlie Sheen egy hete állt kamerák elé a Today show-ban, és vallotta be, hogy HIV-fertőzött. A sztárnál állítása szerint 4 évvel ezelőtt diagnosztizálták a vírust, elmondása alapján azonban mindeközben nem fertőzhetett meg senkit, és gyógyszeres kezelés alatt is áll. Ennek ellenére mégsem a gondos szex közbeni védekezésről meséltek ágybéli partnerei – a cikkért kattints ide!

Hollywoodi celebnők, akiket megfertőzhetett Charlie Sheen
A napok óta folyó találgatásoknak nemrég maga Charlie Sheen tett pontot a végére: az 50 éves színész a Today show-műsorban vallotta be, hogy négy éve diagnosztizálták nála a HIV-vírust, azóta gyógyszeres kezelés alatt áll. A Life.hu itt gyűjtötte össze azokat a híres nőket, akiknek eközben átadhatta a betegségét a Két pasi meg egy kicsi sztárja.