Hatodik születésnapját ünnepelte a Hungary's Got Talent legfiatalabb élő showba jutott versenyzője, Czuczor-Gidai Zsófi. A Varró Dani-verset szavaló ifjú versenyző már lelkesen készül a szombati megmérettetésre.

„12 ovis társával ünnepelte együtt születésnapját Zsófi, egy játszóházban" – árulta el a Life.hu-nak a kislány édesanyja, Ilona. „Remekül érezte magát, hiszen pont olyan ajándékokat kapott, amiket szeretett volna, királylányos székben ült és az egyik kedvence, gesztenyetorta volt a desszert."

Forrás:RTL Klub

 „Pizza is volt és buborékfújó" – egészíti ki édesanyja beszámolóját Zsófi, akiről az is kiderült, nagyon boldog volt, amikor válogatós produkcióját viszontlátta a tévében.

„Nagyon figyelte a többiek előadását és a műsor eseményeit is. Még azt is megjegyezte, hogy az egyik tornászkislány kapott egy puszit Csuja Imrétől, neki pedig nem járt ilyen elismerés" – mesélte nevetve az anyuka.

Zsófi egyébként nagyon készül a szombati élő showra, egy kis saját naptára is van, abban számolja, mennyit kell aludni még a következő színpadra lépésig. Anyukája hozzátette, lánya számára az egész Got Talent egy nagy játék, nem verseny.